Beyler Bimeks in internet sitesinden Nokia C5-03 dokunmatik telefonu beğendim fiyatıda 450 tl di.
fakat babam da C6-01(dokunmatik ekran) i beğenmiş oda 580 tl
Ben çok merak ettim aradaki farkın bu kadar olmasının sebebi nedir.
Hangisini önerirsiniz ve neden önerirsiniz yazarsınız sevinirim
Hepinize teşekkürler
Nokia C5-03 mü yoksa C6-01 mi ?
dostum farkı kullanmadan dıyemeyız ama goruntude var baya kalıtelı duruyo c6-01 arkadas almıs kullandım hayran kaldım cok guzel android telefon onerırdım hep ama bu telfonu gordum dedım galaxy mını ıle takas edelım ustune para verıyım :))
Beyler Bimeks in internet sitesinden Nokia C5-03 dokunmatik telefonu beğendim fiyatıda 450 tl di.net yanıtı nokia sayfasında ikisininde özeliklerini karşılaştır.
fakat babam da C6-01(dokunmatik ekran) i beğenmiş oda 580 tl
Ben çok merak ettim aradaki farkın bu kadar olmasının sebebi nedir.
Hangisini önerirsiniz ve neden önerirsiniz yazarsınız sevinirim
Hepinize teşekkü
şimdi baktım örnek
Nokia C6-01 8 MP, 3264x2448 pixels, fixed focus, dual-LED flash, kamera
Nokia C5-03 5 MP, 2592х1944 pixels, kameraSon Düzenleme: Kapalı Hesap (220211) ~ 16 Eylül 2011 02:10
C5-03 dokunmatik yönden zayıf bir telefon. İşlem yapmak için bazen telefonun ekranına var gücünle bastırman gerekiyor. Zaten en büyük sorunda bu bana kalırsa. Ayrıca işletim sistemi "Symbian Series 60" ki bu sistem artık tarihe karıştı ve ayrıca bu sistemin eski olmasından kaynaklanan bir sebep olsa gerek telefonun işlem yapma hızı yavaş. Ek olarak telefonda 3G var ancak görüntülü görüşme yapamıyorsun. 5.00 Mp kamerası var fakat kamera tuşu yok ve bazen büyük problem olabiliyor. Fiyatı ise 475-500 TL aralığında.
C6-01 ise Symbianˆ3 gibi 250'den fazla yeni özellik getiren yepyeni bir işletim sistemine sahip. Dokunmatik yönden C5-03'e göre çok çok iyi. 3G teknolojisine sahip ve çift taraflı görüntülü görüşme yapabiliyorsun. 8 Mp'lik bir kamerası var. Ayrıca kendisinden bir üst model olan Nokia C7 ile arasındaki tek fark ekran boyutu. C6-01'in ekran boyutu 3,2", Nokia C7'nin ise 3,5". Bu küçük farka rağmen C6-01'in fiyatı 580-600 lira aralığındayken, C7'nin fiyatı 860-880 lira arasında.
Son olarak tavsiyemi soracak olursan; C5-03 alacak paran varsa çok değil 100 TL daha ver C6-01 al derim.
bence nokia c5-03 almanı tavsiye ederim bu telefonu bende kullanıyorummmm ve çok memnunummmmmmmmmm
Arkadaşlar ben forumda yeniyim bugün c6 01 aldım hafıza kartını çıkardım 2gb pcme taktm içinde ingilizce boş dosyalar fln vardı onları sildim bazı dosyalrıda alıp pc ye attm maksat hafıza kartını bosaltmaktı daha sonra nfs sht ve pes11 i attm hafıza kartına ondan sonra kartı çıkarıp telefona taktım telefon görmedi kartı
hafıza kartı görüntülenemiyor dedi bende karttan aldığım dosyaları tkrr hafıza kartına attım blki dosya fln eksiktr ondan açmıodur die ama nafile yine telefon açLmadı kartı görmedi çıkartp 9 10 kez denedm. Daha sonra blki virüs vardır die pcden kartı biçimlendirdim sonra tele. tkrr taktım yine okumuyor... YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR LÜTFENN İNŞALLH DÜZELİR OFF. ÇÖZÜMLERİNİZİ BKLİORUM
Bi C5-03 Kullanıcısı Olarak Bu Telefonu Aldığıma çok pişmanım ben nokia alma derim ama İlla Alıcam Diyorsan C6-01 Al Artık C5-03 için
olan güncelleştirmeler telefonu iyileştirmek için dokunmatiğide bi zaman sonra zor işlemeye başlıyor flash yok kamera tuşu
yok nokianın marketi başlı başına sorun zaten :)