Nokia ceplere Belle sürprizi!

CHIP Online
07-02-2012, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Eğer bu Nokia'lardan birine sahipseniz, 1 gün önce yayınlanan bu güncelleme çok hoşunuza gidecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/noki ... surprizi_31886.html

Resimlerle: 9 Vazgeçilmez Nokia uygulaması!

Symbian 3 ile piyasaya sürülen pek çok Nokia modeli için uzun zamandır beklenen Belle güncellemesi, beklenenden 1 gün önce, yani bugün yayınlandı. 111.030.0609 sürüm numarasıyla yayınlanan güncelleme, N8, E7, X7, C7, E6, C6-01 ve Oro modelleri için geldi. Nokia 500 sahipleri ise, güncelleme için biraz daha beklemek zorunda.

İlk aşamada, Türkiye ile birlikte Hindistan, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Polonya, Büyük Britinya, Almanya, İtalya, Vietnam ve Endonezya için yayınlanan Nokia Belle, diğer ülkelere de kısa süre içerisinde ulaşacak.

Eğer bu Nokia modellerinden birine sahipseniz, güncellemeyi kurmak için Nokia Suite yazılımını çalıştırıp telefonunuzu bilgisayarınıza bağlamanız yeterli. Bundan sonra ekrandaki talimatları izleyerek, sadece birkaç dakika içerisinde siz de Belle güncellemesine sahip olabilirsiniz.

Tüm konu: Nokia ceplere Belle sürprizi!

Resimlerle: 9 Vazgeçilmez Nokia uygulaması!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Belle güncellemesini kurdunuz mu?

scholar66
07-02-2012, 19:47   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Kurdum. Gayet güzel. Öncelikle 4 ana ekranla geliyor daha sonra 6 ya çıkartabiliyoruz. Ana ekranların kişiselleştirilmesi gayet başarılı bir şekilde artırılmış. Menüdeki kategori olayı bitmiş herşey tek bir yerde. Üstteki bant android cihazlardaki gibi aşağıya doğru indirilebiliyor ben gayet beğendim bu özelliği. Ayrıca saat widget'ınıda gayet başarılı buldum. Kısacası ben artık symbian kullanmıyorum gibi hissediyorum.