Nokia Cepten İntenete Bağlanmak

scknsckn
15-09-2008, 15:18   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
124 mesaj

Arkadaşlar N70 kullanıyorum ... Telefonu bluetooth cihazıyla internete bağlamak istiyorum internette birçok bilgiye rastladım fakat bi türlü başaramadım konuda bilgisi olan biri yardım ederse çok teşekkür ederim...

Not: Gunebox diye bi program önerildi programın N70 sis dosyası N70 te çalışmadı garip  Emin değil

fikri hatipoglu
16-09-2008, 02:17   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

selam arkadas ben yurt dısında calımaktayım ve 70 le ınternete gırıyorum.sana tavsıyem telefon sebekesının destekleyıp desteklemedıgını arastır eger desteklıyorsa n70 cd sını bılgısayarına yukle sımkartını 1 yada 2 gb lık aylık ınternet paketıne abone et n70 cd sını yukleyınce pc suıte cıkar usb gırıslerını yap ve pc suıte uzerınde ınternete baglanı tıkla ınternete gır.gırersen yada gıremezsen bana meıl at.adresım fikrihatipoglu@hotmail.com sana basarılar

muratpc
16-09-2008, 16:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
139 mesaj

hangi operatörü kullanıyorsun bilmiyorum ama turkcell ve avea da bağlatı kurman için programlar var indirip çok rahat bir şekilde bağlantı yapabiliyorsun kolay gelsin

scknsckn
16-09-2008, 20:00   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
124 mesaj

Arkadaşlar tam anlatamadım galiba şöyle söyliyim mesela bende bluetoothlu laptop var abim laptopa geçtiğinde bende benim telefonumun bluetooth aracılığıyla internete girmek istiyorum bedava olucak yani ... anlatabildim mi ?

BBB
23-09-2008, 23:55   |  #5  
Üye
99 mesaj

Yapmaniz gereken Mavi dis üzerinden degil wireless üzerinden baglanmak.

Önce notebook nete bagli ise wireles (kablosuz baglanti) destegi ile notebook u nete dogrudan bagli istasyon olarak cep telefonu da tipki diger bilgisayarlar gibi ev ici baglanti agi kurarak baglayacaksiniz hepsi bu.

drou
28-09-2008, 13:31   |  #6  
Yeni Üye
28 mesaj

N70'de wireless yok. bluetooth üzerinden bende çok araştırdım. internette çok sayıda anlatım var fakat hiçbirini çalıştıramadım. zaten anlatılan internet sitelerindeki yorumlarda da çalıştırdığını söyleyen tek bir yorum göremedim.