Nokia MixRadio, sadece MixRadio olacak!

CHIP Online
03-07-2014, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un Nokia'nın kontrolüne geçtikten sonra gerçekleşmesi beklenen şey, ilk işaretini verdi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... o-olacak_48104.html

Resimlerle: İnternetin ilklerine yolculuk

Microsoft'un satın aldığı Nokia'nın adını bir noktadan sonra eskisinden çok daha az göreceğimizi hepimiz biliyoruz. İlk kurban ise Nokia'nın MixRadio uygulaması olmuş gibi görünüyor.


Nokia'nın mobil kolu, bu sene Microsoft'un kontrolüne geçtiğinden isim değişikleri, beklenen gelişmeler arasındaydı. Microsoft'un Nokia ismini ne zaman değiştireceğini, onun yerine ne koyacağını henüz bilmiyoruz. Ancak Nokia'nın müzik akış hizmeti Nokia MixRadio, WP Central'ın iddiasına göre bir sonraki güncellemeden sonra sadece MixRadio olarak tanınacak. 4.5 sürüm numaralı güncelleme, yazılımdaki bazı hataları da ortadan kaldıracak.


Microsoft, Finlandiyalı devin ismini ortadan kaldırmaya yazılımlardan başlamış gibi görünüyor. Nokia Maps gibi Nokia araçlarının akıbetini biz de merak ediyoruz; gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.


Yazılım alanında Nokia ismi yok olmaya başlamışken, donanımlarda "Nokia by Microsoft" isminin kullanılacağı haberleri birkaç gün önce ortaya çıkmıştı. Görünüşe göre Microsoft, Nokia markasını sadece donanımlara özel bir marka olarak yaşatmak istiyor...

Tüm Konu: Nokia MixRadio, sadece MixRadio olacak!

Resimlerle: İnternetin ilklerine yolculuk

Kaynak: www.chip.com.tr