Telefonda yer açmama ragmen telefonum ne mesaj atıyor, ne de mesaj alıyor.Hafızanın dolu oldugunu sölüyor.
nokia N73 hafıza sorunu
evet hafızası çok az ben bir yerden tel yerine hafıza kartını seçtim bellek olarak odur budur sıkıntım yok ama inan o seçenegi bulana kadar canım çıktı sende bir telefoncuya göster olmadı 5 kagıt ver formatlasınlar
o geçici hafıza onun için oyun oynarken vb. kırmızı tuşa bastığında kaydeder onu yapma
telefonundan menuye gır secenekler > hafıza bılgılerı > telefon hafızasını sec bak bakalım hafızan ne kadar bos sorun bu yuzden oluyor. telefonda kullanılan hafızayı secmek ıcın msj lara gır secenekler > ayarlar > dıger > kullanılan hafıza > hafıza kartı sec msj hafızan degısık msj larda sorun yasamıcaksın. ve bırde kamerayı ac secenekler> ayarlar > kullanılan hafıza > hafıza kartını sec bunların dısında bır sey yapmana gerek yok bunları yapmadan once telefonundan *#7370# tusla telefona format at telefon hafızan sılınıcektır sonrasında bu ıslemlerı yap. telefondan ınternet kullanıyorsan menu>web > secenekler> gizlilik veriler > önbellegi sil , cerezlerı sıl , bu ıslemı sureklı yap her zman hafızada ufakta olsa yer acarr... bu dedıklerımı uygula hıc bı sorun yasamazsın telefonunda...