Nokia N78: Nokia'dan yazılım güncellemesi

CHIP Online
02-07-2008, 04:25   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Nokia, N serisi telefonu N78 için bazı iyileştirmeler içeren bir güncelleme paketi yayınladı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Noki ... cellemesi_7559.html

Nokia, N78 için bir yazılım güncellemesi yayımladı. Birçok değişikliğin yanında bu güncelleme ile Bluetooth bağlantılarının ve kamera performansının iyileşmesi sağlanıyor. Ayrıca Müzik Çalar yazılımına da ince ayar yapıldı (uzun süreli oynatım ve içerik yenileme). Nokia'ya göre sensor tuşlarının hassasiyeti de artırıldı.

Bu güncellemeyi N78'e yüklemek için cep telefonunuzu HSDPA veya WLAN ile internete bağlamalı ve cihaz yöneticisi üzerinden yeni yazılımı aratmalısınız. Yazılım paketinin boyutu 2 MB. Güncelleme Nokia'nın Software Updater aracı üzerinden gerçekleştirilemiyor.

Tüm konu: Nokia N78: Nokia'dan yazılım güncellemesi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu güncellemeyi yaptıktan sonra belirtilen değişikleri fark ettiniz mi?

erhangaziyilmaz
25-01-2009, 09:51   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

ben telefonumu 3 ay önce aldım ve radyo yayını yaparken başka bir şarkıya geçerken donuyordu ve öylece kalıyordu birde televizyon gibi elektronik aletlerin yanına yaklaşamıyordum neden derseniz sürekli hiç susmadan tv yi etkiliyordu ama bu diğer telefonlarda olmuyordu bu etkilmeyi birisi sizi aradığında yapması lazım ama benim telefonumu kimse aramadığı halde etkiliyordu tv yi yeni güncellemeyi wlan sayesinde yükledim öyle bir sorunum kalmadı sizinde böyle bir sorununuz varsa sizde yapın hayırlı işler kendinize iyi bakın sorunu olan varsa bana iletsin