OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
165 mesaj
Nokia PC Suit'in Linux için olanı var mı?
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 26 Nisan 2007 17:54
Nokia PC Suit'in Linux için olanı var mı?
arkadaşlar bende birşey sorayım. Nokia PC suit programımı kullanamıyorum. telefonumu başka bilgisayarda rahatlıkla bağlıyorum ancak kendi laptopumda ne kablo ile ne bluetooth ile mümkün değil. PC suit programı dışında herşey normal çalışıyor.
funienarkadaşlar bende birşey sorayım. Nokia PC suit programımı kullanamıyorum. telefonumu başka bilgisayarda rahatlıkla bağlıyorum ancak kendi laptopumda ne kablo ile ne bluetooth ile mümkün değil. PC suit programı dışında herşey normal çalışıyor.Kardeş daha ayrıntılı anlatırsan belki çözüm bulabilirim çünki ben de nokia pc suite kullanıyorum belki yardımcı olabilirim.
emremektupNokia PC Suit'in Linux için olanı var mı?nokia nın linux üzerinde çalıştırabilir pc suit versiyonu yok :(
funienarkadaşlar bende birşey sorayım. Nokia PC suit programımı kullanamıyorum. telefonumu başka bilgisayarda rahatlıkla bağlıyorum ancak kendi laptopumda ne kablo ile ne bluetooth ile mümkün değil. PC suit programı dışında herşey normal çalışıyor.Uyumlu PC'nizin USB sürücülerini ve BIOS'un güncel olduğunu kontrol edin. Pc suitin son versiyonunu kullanın.