Arkadaşlar bugün 5800 telimi nsu üzerinden güncellemeye çalıştım fakat telefon resetlendikten sonra açıldığında bağlantı kaybedildi diyip tekrar başa alıyor güncellemeyi....Kafayı yemek üzereyim bunun bi çözümünü bilen arkadaş varmıdır...Yardımı dokunacak bi arkadaş paylaşırsa bilgisini dua ederim çünkü kafayı yemek üzereyim:@
Nokia Software Update 50V Hatası??
Uyumluluk ayarlarından vista'yı seçebilirsiniz.. Ama güncelleme esnasında bağlantı koptu uyarısı almanız normaldir. Sizin resetlerken oluyorsa, firmware (yazılım) düzgün yüklenmemiş olabilir. İmkanınız varsa başka bir bilgisayarda deneyiniz.
Ya windows 7 sistemim ama reset attıktan sonra açıldığında Nsu bağlantıyı kaybetti diyor..Yeniden denemeden önce teli kapatıp açın sonr tekrar bilgisayar bağlayarak devam tuşunaa basın diyor...Devam ettirdiğimde ise Aynı işlemleri tekrarlıyor....Nsu yu nokianın sitesinden win 7 uyumlu olarak indirdim....Ama birde o şekilde deniyecem...Sonucu yazarım.........
Benim yakınımda wireless yok o yüzden nsuya başvurdum...Ama bildiğim kadarıyla sorun çıkarmaması lazım...
Yok uyumluluktada denedim ama yine aynı hata bağlantıyı kaybetti diyip dışarı atıyor....Genelde böyle bi sorun varmış galiba her yolu denedim olmadı....
NSU windows 7 ile uyumlu artık. Nokia sitesinden 2.4.8 sürümü indirin , uyumluluk moduna gerek yok .