Nokia Telefonu İşitme Cihazı gibi kullanmak

dostca
19-08-2008, 00:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
175 mesaj

Nokia Cep telefonları işitme  cihazı olarak kablosuz kulaklıkla kullanılabilirmi duyması az olan bir kişi telefonun mikrofonundan gelen sesleri kablosuz kulaklıkla işitmesini yükseltebilirmi telefon microfonu devamlı açık olması gerekirmi telefon işitme cihazı görevi yapabilirmi.Böyle bir yöntem veya telefon modeli varmı.

Arkadaşlar yanlış anlamasınlar sormak istediğim çok farklı bir işlem yani işitme engelliler için telefon sormuyorum.

Bunu neden sormak istediğimi merak eden arkadaşlara şunu söylemek istiyorum daha önceden biraz işitme kaybım vardı fakat ameliyat oldum sonuçta işitme kaybım fazlalaştı düzelmesi ve işitme cihazı almam biraz zaman alacak o zamana kadar şu an için bu konuda bir yöntem olup olmadığını sormak istedim.
Nette araştırdım fakat sadece kulak içine yerleştirilen kulaklıkla dedektiflerin kullandığı bir sistem olarak görünüyor.
Bu konuda bilgisi olan olan arkadaşdan yardım almak istiyorum hepinize saygılar.

emre__
19-08-2008, 00:53   |  #2  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

valla dedeme kulaklık bakıyolarda orada bi sistem vardı bluetooth ile cep telefonu işe başlantı kuruyomuş ama öbürüne göre biras tuzlu olabilir...

dostca
19-08-2008, 00:58   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
175 mesaj
emre__
valla dedeme kulaklık bakıyolarda orada bi sistem vardı bluetooth ile cep telefonu işe başlantı kuruyomuş ama öbürüne göre biras tuzlu olabilir...
Valla tuzlu olması önemli değil iş görürmü benim için önemli olan bu bluetooth lu telefonum var zaten aksamını bilmem gerekir.
Neyse ilgine teşekkür ederim.

nerkn
23-10-2008, 13:56   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

Starkey'in Eli diye bir eklentisi var ama buda değil aradığın sanırım

A_Jerusalem_N
30-04-2009, 18:12   |  #5  
Yıllanmış Üye
230 mesaj

valla dedigin ozellik benim nokia 6600 da var.kablolu kulaklıgım var.ama bluetooth kulaklıgı desteklermi bilmem.