win 7 64 bit kullanıyorum ne zaman torenti açsam internet dns hatası veri yo ne zaman kapatsam kendine geliyo
?????
bundan önce xp kullanıyodum sistemimde düşüktü hiç bi sıkıntı yoktu bi yardım edin neden böle bişe oluyo
nolur biri yardım etsin kafayı yicem
win 7 64 bit kullanıyorum ne zaman torenti açsam internet dns hatası veri yo ne zaman kapatsam kendine geliyointernet kartınızn yan görünümleri bu soruna neden olabilir. yan görünümlü yerel ağları devre dışı bırakıp öyle deneyin.
?????
bundan önce xp kullanıyodum sistemimde düşüktü hiç bi sıkıntı yoktu bi yardım edin neden böle bişe
anında denedim ama olmuyo uydunet kullanıyorum
Aha bi torrent sorunu daha :)
anti vurusun tutuyordur guvenlik duvarini kapat win7 defeaderi devre disi birak.
avast kullanıyorum onuda denedim gene tık olmuyor aynen torent ne varsa herkes dertli kimsedede çözüm yok
Kullandığın torrent programı ne ? Ben de bittorrent var. DNS ile bir sıkıntı yaşamadım ?
Win 7 64 bit kullanıyorum demişsin , kullandığın torrent prg. 64 bit mi yoksa 32 bit mi ? Birde prg. ayarlarında yanlış birşeyler olmasın ?
Örneğin ben ttnet'in 8 mpbs adil kotalı şeysinden alıyorum interneti , şu an nerede ise 1 mb/s ile indirme yapıyorum :D
bu sorunu bende yaşıyodum sürekli olarak.. hiç gelemem böyle basit şeylere xp'de sıkıntı yokken 7'ye geçince sorunlar almaya başladım.. bende bıraktım torrent felan kullanmıyorum artık.. zaten haftada bir iki film indiriyodum, gidip 30 40 lira veremem mi orjinal filme? en azından bi kütüphane arşiv felan oluştururum koleksiyon belki :)