arkadaşlar şimdi benim bi laptoop um var fakat daha aldım 1 ay oldu çok kullanmadım açılırkenn dıttt diye bi ses çıkartıyordu ve açılmıuyordu servise yolladık 15 gün sonra geldi fakat dediler ki bilgisayarınızda sorun yoq dediler geldi geri ama çalışır halde sonra gene aynı arzayı yaptı ve gene götürdük servise 15 gün sonra gittik dediler kie bilgisayarınıza sıvı teması olmuş anakarta yane anakart deyiştirilcek diye deyiştirmek istiyormusunuz fiyatıda (500)euro saten ben pc yi 1 300 tl ye aldım ama biz sıvı teması filan yapmadık yha onlar döktü bilmiyorum yane yardım ede bilirmisiniz nasıl yapıcam şimdi ben ne vercem enayimiyim o parayı biz yapmöadık öle bişi çünkü tüketi,ci haklarına gitçez ordan yardım ederler diymi
nolur yardım edin arkadaşlar nolurrrrrrrrrr
yada hiç uğraşma başvur tüketici haklarına
yada hiç uğraşma başvur tüketici hakları
evet okur okumaz ilk aklıma gelen şey oydu.Tüketici haklarına git ama daha oncesinde www.sikayetvar.com sitesine yaz.Ben bugune kadar oraya çok şikayet yazdım ve oraya şikayet yazılınca firmaların birçoğu tutuşuyor.Denemende fayda var.
teşekkürler daha yorumlarınız bekliyorum bişi daha sorcam yha ana kart lar 500 euro mu okdr deildr nerdese 800 filan oluyo onun yerine yeni pc al daha iyi
bide yarın gitçez pc tamir yolladıkları yere
ben şeye şaıyom bakın önce aynı hatadan gittiyapıldı ynae orda ki yapan firma bilgisayarı yha yaptı bilmiyom ama çalışır halde geldi sonra bidaha götürdümüzde teknosa ya başka firmaya yollamışlar onlarda para istiyolar yapmak için neden istiyolarsa garanti kapsama dışındaymış biz bozmuşuz valla dava bile açacam
ama ben ineternetten baktım ben pc işlemcisi amd amd uyumlu anakartalara baktım en pağalısı 150 tl
valaa bilmiyom yhaa öff daha 1 ay kullandım pc yi arkadaşlar peki diyelim sıvı teması olmuş onu tamir olmuyomu
sacma bir durum al makınayı gıt garanti harıcı bır baska tamırcıye wer garantı yapıyoda noluyo garantı soz de he uygun yapıcaına nasıl gecırırım dıe bakarlar + sımdıye kadar hıc garantıden parcası sokulmemıs kurcalanmamıs bır pc gerı donduunu gormedm