Noluyo Bu Firefox'a
Resimde gördüğünüz gibi 100 mb lık dosya indirdim şimdi yok bulunduğu dizin açılmıyo normal yüklendiği yeri açtım orda yok gelişmiş arama yaptım buldu bu kısayol geçersiz şimdi silinecek diyo...
Opera harici İnternet Expollerer 8 Beta2 var ama opera inan Firefoxtan kat kat daha iyi bence firefox o kadar da kaliteli bir şey değil
FatturOpera harici İnternet Expollerer 8 Beta2 var ama opera inan Firefoxtan kat kat daha iyi bence firefox o kadar da kaliteli bir şey değYok ya opera da betikler çalışmıo bazen...
Antivirüse gelince %100 virüssüz bi dosya idi alert vermedi zaten...
Ama 9.52 deneyebilirim...
bende Firefox kulalnıyorum ama opera ondan çok daha iyi bence.. yakında artık opera kulalcnam..
firefox un indirme yöneticisi beş para etmez.gel şu inadı bırakta opera ya geç.birgün herkes opera kullanacak.bundan kaçış yok.firefox la oyalanıp durmayın.:))
qazxfirefox un indirme yöneticisi beş para etmez.gel şu inadı bırakta opera ya geç.birgün herkes opera kullanacak.bundan kaçış yok.firefox la oyalanıp durmayın.:))Evet şimdiden sonra Opera'ya geçmiş bulunuyorum 1 google araç çubuğu eksik onu nerden indirebilirim?
Onur opera google araç çubuğuyla uyumlu değil.fakat endişelenecek bi durum yok.kendi pop up yöneticisi aynı işi görüyor.yukardaki resimde kullanabileceğin araç çubuklarını isteğine göre işaretleyip seçebilirsin.
qazxOnur opera google araç çubuğuyla uyumlu değil.fakat endişelenecek bi durum yok.kendi pop up yöneticisi aynı işi görüyor.yukardaki resimde kullanabileceğin araç çubuklarını isteğine göre işaretleyip seçebilirsin.Bide favori sitelerim var google da onun için istedim aradım ve buldum google araç çubuğunu ama berbat bişi...
Tşk Ederim...
Aslanım önerim rapidshareden indirmiyorsan orbit Downloader kullanman. hem hızlı hemde durdurup devam etme gibi çok seçeneği var eğer rapidshare se o zaman bilemem. Bende firefox sorun çıkarmadı hiç.
TuneUp Utilities programının registiry editör diye bir seceneği var ordan arattırıp tamamen kaldırabilirsin..
XxXDaRKoXxXAslanım önerim rapidshareden indirmiyorsan orbit Downloader kullanman. hem hızlı hemde durdurup devam etme gibi çok seçeneği var eğer rapidshare se o zaman bilemem. Bende firefox sorun çıkarmadı hiç.1 deil 2 deil toplasan 500 mb dosamı yutmuştur firefox bıraktım şimdi opera'da mutluyum...
Dediğin programı kullanıcam sorun rapiddemi onuda çıkaramadım bilemiyorum...
M@NTuneUp Utilities programının registiry editör diye bir seceneği var ordan arattırıp tamamen kaldırabilirsin..Yok benim kaldırmak istediğim program deil bulmak istediğim program ama yok hiçbiyerde...
Sistemde 2 tarayıcıda var ama operada hepsi bir arada çözümü olduğu için ve firefox kadar hızlı olduğu için onu tercih ettim
Arkadaşım senin sorununla dün bende karşılaştım sorun dosyayı indiriken sabit diske kaydet seçeneğinin işaretli olmamasından kaynaklanıyor. O seçenek yerine bazen birlikte aç ... gibisinden bir seçenek seçili oluyor altta da bu dosyalar için hep bu işlemi gerçekleştir diyo
http://www.maxthon.com/index.htm programını deneyebilirsin.
kolay gelsin.
arkadaş birşey indirirken dowloand proglarıyla indir hemi seri hemide garantili indiriyor her prog dört dörtlük olacak değil lakin sen mozillayı sil revo ile tekrar kur derim dowloand prog yüklemek istemiyorsan önerim orbit
OnnuuRYok benim kaldırmak istediğim program deil bulmak istediğim program ama yok hiçbiyerde...onur kaldırmasan bile bilgisayarda nerede olduğunu bulabilirsin 2.yol o indirdiğin dosya C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Temp bu dizindedir... buraya bak bakalım