Arkadaşlar norton 360 aldım orginal, fakat bir sorunum var.
malesef live update çalışmıyor!!! neden kaynaklanabilir yada tam bilen varmı? yardımcı olabilirseniz çok memnun olucam.
norton 360 Live Update
bence teknis destek al viking arkadaşın dediği gibi mail yolu ile ondan önce işlem yapmamanı öneririm yama filan
2 kere e-mail attım teknik destek servisine fakat kimse geri dönmedi!
güvenlik duvarı ile ilgili bir problem olabilir ama araştırmaya dewam ediyorum
ve zaten türkçe yama indirmeme gerek yok teşekkürler
arkadaşım merhaba,bende norton 360 kullanıyorum ve son 2 gündür otomatik güncelleme kapalı ve açılmıyor ayrıca yedekleme yapmak istediğimde bellek read olmadı diyip nortonu kapatıyor.sen bi çözüm bulabildinmi.teşekkürler.
arkadaşlar bende de orjınal norton360 var ve 2 gündür update edemedim bana update ın tamamlandığını söylüyor taramalarda da onaylıyor ama yıne aynı problemi veriyor.virüs problmei olabilir mi ama şimdiye kadar hiç uyarı göstermemişti?
Orada sorun gider gibi bir kısım vardır, hata mesajı penceresinde. Onu tıklayın, bir güncelleme indirip sorunu çözecektir Norton.
http://www.bidb.itu.edu.tr/?d=420
şöyle bir çözüm yolu buldum ama bende dediği gibi bir dosya yok
hata mesajı vermiyor son update sahip diye belirtiyor ama değişen bişey olmuyor
Programda bir "bug" vardır. Güncelleme ile çözülüyor. Siz hata mesajındaki ilgili kısmı bulun. Veya resmi koyun, ona göre bakalım.
sadece norton ürününüz en son koruma güncellemelerini içeriyor diyor. hata penceresi bulamadım
Aynısı bende de olmuştu. Güncelleştirme yapamadığında hata penceresine bakın.
hata penceresini bulamadım? öyle bişey çıkarmıyor? bu saatte teşekkürler yardımcı olduğunuz için(: daga yeni format attım tekrar format atmam gerekecek önemli bir virüs problemi değildir umarım?
Formatlamanıza gerek yok. Bunun o kadar ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Linkten "Live Update Tool"u indirin:
http://www.symantec.com/norton/s ... wnload.jsp?id=tools
"Live Update Fix" ile ilgili birşeyler olması lazım. Şimdi çıkmam gerekiyor, olmazsa yarın bakarız.
Bu arada rica ederim. :)
service pack 2 yi yüklemede problem yaşıyordum çözdüm yükledim norton da düzeldi heralde onla bağlantılıydı