Norton Internet Security'de ad blocking diye bir özellik var kullananlar biliyodur, insanı canından bezdiren pop-upları reklamları engelliyordu.
Bendeki NIS 2004'ü geçen günlerde internette bir problem olunca nortondan olabilir mi diye uninstall ettim. Keşke etmez olaydım. Tekrar install ettiğimden beri norton hiç bir ad'i ya da pop-up penceresini engellemiyor. Bi türlü düzeltemedim. Bir iki defa daha kaldırıp yükledim olmadı. Yardım edebilecek var mı?
Norton Ad Blocking
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayan biri daha olursa diye çözümünü yazayım.
Eğer Ad blocking productivity control ve benzeri işlevler çalışmıyorsa bu TCP/IP ayarlarının Norton'dan sonra yüklenmesinden ya da Norton'un bunları görmemesinden veya Default ayarların bi şekilde bütün internet işlevlerini off olarak kabul edip değiştirilememesinden kaynaklanıyor.
Ben şöyle çözdüm:
Norton Internet Security 2004'ü ve Norton Ghost 2003'ü kaldırıp bilgisayarda var olan Symantecle ilgili bütün dosyaları, temp klasörünün içini ve registry'deki tüm Symantec anahtarlarını sildim böylece Norton eskiden kalan hiç bir ayarı göremiyor. Sonra tekrar kurdum ve çalıştı