Arkadaşlar Norton Anti Virüs 2005'in eksileri ve artıları neler?Yardımcı olursanız sevinirim
Norton Anti Virüs 2005
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşım eksisi kasması artısı ne varsa koruma altına alıyor.YA bu ay ya da geçen ay Chip yazmıştı bu konuyu...
norton 2005'inartı yönü: yeni worm atak eklentisi,anti spam, anti spyware özelliklerinin olması. eksiyönü :makinayı çok yoruyor olması.eski işlemcili pc'lerde çalışmamaktadır.ayrıca sözde dünyanı en ünlü antivirüs programı fakat dahaçok eksiği var. hatta birde nortn antivirüs programlarında güvenlik açığına benzer bir açık var.dosta çalışan ve registere yerleşen virüsleri tanımıyor.lpt1...com1..vb isimleri taşıyarak çalışan virüsleri hiç tespit edemiyor.ayrıca karantina olayına halen bir çözüm üretilmemiş olduğunu gördüm.ben panda 2005 kullanıyorum ve çok memnunum.ayrıca antivirüs programınla birlikte firewall'da gellmekte.antispam,anti spyware,anti dialer,joke detector,gerçek zamanlı tarama,günlük otamatik güncelleme,registere yerleşen gator-dialerleri silme,güvenlik açıklarını ortaya çıkarma,sistem disketi oluşturma ayrıca internet acses özelliklerine sahip.eski pc'lerede kurulmakta fakat işletim sisteminde aşırı yavaşlatmakta.. adresinden deneme sürümlerini indirebilirsiniz
işte Norton 2005 in en büyük eksisi ekim ayında Norton antivirüs 2005 te güvenlik açığı bulunmuştu
şu an firma bu güvenlik açığını kabul etti
Bu güvenlik açığı Script Blacking (kod engelleme) özelliği devre dışı kalımasına neden oluyor. Ayrıca sistem saatinin yanındaki simgesine tıklanarak NAV konsolunu açana kadar otomatik koruma özelliği ise devre dışı kalıyor.
Bu süre içerisinde virüs zaten harekete geçmiş oluyor
chipde açıklamıştı son 1-2 ayda açıklarını nortonun. bende kullanıyordum 2005 ve benim bilgisayar eski sistem açılış süresini falan 2 kata çıkarıyor. benim tavsiyem antivir pe kullan hiç mi hiç kasmıyor bilgisayarı üstelik bilgisayarda nortonun bulamadıklarını buldu. dialerlara falanda karşı koruyor. üstelik ücretsizde.