Arkadaşlar ben avastı kullanıyorum beyenmiyorum ama pc kasmıyor diye silmiyorum. Başkalarının sistemini kasıyormuş ama bende öyle birşey yok. Chip virüs testleri yapmış bende norton antibotu kurdum. Avastı kaldırsam olur mu? veya güzel bir antivirüs programı önerin onu kuriyim. Avast güvenli değil biliyorum ama ne yapiyim. Nod32, Kaspersky, Avg çoğunu kullandım ama Kaspersky kasıyor, Nod32'de tv açılırken 10 dk bekletiyor şu ekrn.exe yüzünden. O yüzden pc kasmıyacak, güvenli, kendini güncelleyecek ve türkçe olacak bir virüs programı arıyorum lütfen yardımcı olun. biraz uzun oldu ama
Norton Antibot? A.Virüs öneri..
Atiboot koruma rogramı değildir. Pogram olarak antiviri deneyebilirsiniz, oldukça başarılıdır.Hemde ücretsiz.
Sadece norton antibot olmaz cünkü bu antivirüslere yardımcı olma amaçlı yapılmıştır sadece onu kullanma.
Ad Aware 2008 ve Adwanced Windows Care ve Ccleaner hepsi de kullanımı kolay ve çok faydalı.Yalnız bunlar yerleşik koruma yapmaz .Bunlarla haftada bir tarat derim.Ad Aware programı spyware ve adware kaldırır.Ad Aware i plus sürümüne yükseltirsen (ücretlidir) spyware/adware lara karşı yerleşik koruma yapar.Adwanced Windows Care bakım ve koruma programıdır,yerleşik koruma yapmaz.Ccleaner bakım programıdır gereksiz yer kaplayan dosyaları siler
kesinlikle anti-vir için norton gerekirse lisansını al ama kesinlikle norton hertürlü korumayı sunuyor ayrıca en ufak bir kasma yapmıyor...
norton kasmıyor mu?herifin uptade olayı bile kasıyor.