Arkadaşlar norton antibotla norton antivirus 2009 u beraber kullanıyorum sorun olur mu olursa hangisini kullanayım yardım ederseniz sevinirim
Norton AntiBot mu Norton AntiVirus 2009 mu
İkisini birden kullan diyecektim bende :D
İkisininde işlevi birbirinden çok farklı. Biri geçiçi açılış dosyalarınız tarama (antiboot) diğeri koruma programı (antiivirüs). Antivirüsü kurun sürekli çalışacaktır, anti bootlada aradabir tarama yaptırın yeterlidir.
antiboot değil antibot botlara karşı koruma sağlıyomuşş...
arkadaşlar ben yanlış yere konu açmışım özür:(
Anti bot pc lerdeki zararlı yazılım olabilecek programları anlamak için davranışlarını inceliyor bildiğim kadarıyla.
Boot ile alakası yok programın..İkisininde işlevi birbirinden çok farklı. Biri geçiçi açılış dosyalarınız tarama (antiboot) diğeri koruma programı (antiivirüs). Antivirüsü kurun sürekli çalışacaktır, anti bootlada aradabir tarama yaptırın yeterlidir.
FatturAnti bot pc lerdeki zararlı yazılım olabilecek programları anlamak için davranışlarını inceliyor bildiğim kadarıyla.demekki yanlış biliyorsunuz.
Boot ile alakası yok programın..
bence hıcbırını kullanma sısteme zarar verıcek antı vırus programları en kralı avg 8.0
eskiden avg 8 kullanıyodum güvenlik açığı varmış user32.dll yi trojan olarak görüyomuş o yüzden şimdi kullanmıyorum
khramndemekki yanlış biliyorsunuz.Burda yanlış bilen ben değil sizsiniz.Kullandığım şeyin ne olduğunu biliyorum.Boot kelimesi dahi geçmiyor!!!! programda..
katılıyorum bot ağlarına karşı koruyor bu program davranış temelli koruma sağlıyor boot kelimesi dahi geçmiyo
arkadaşlar zaten norton 2009 un tum surumlerinde SONAR teknolojisi var zaten buda norton anti botla aynı isi goruyor.ben 64 bit vistaya nis kurdum ama 64 bitte SONAR desteklemedigi icin nis in yanina bide norton antiboot kurdum.32 bitte gerek yok çünkü zaten sonar çalışıyor.birde 64 bitte sağ tuşta nortonla tara seçenegi yok bilginize
Norton Antibot tarama yapmaz , pc'deki programları analiz ederek o programların bilgisayar için risk oluşturup oluşturmadığını belirtir. Ancak gerçek zamanlı koruması çok çok zayıf ve güncelleme yapmıyor güncelleme yapmadığı için bilgisayardaki zararlıları sezgi yoluyla buluyor. Pasif bir yazılım olsada sistemi fazla kasmaz Norton Antivirüs ile kullanmanızda bir sakınca olmaz aksine yararlı olur.
https://www.chip.com.tr/konu/TEST ... rebilir_7149_3.html
bu virüs programı arayan arkadaşlara yardımı olacaktır.bu konunun yardımı da oldu.teşekkürler arkadaşlar:D