Arkadaşlar norton ghost 9.0 ın türkçe yaması varmı?Eğer varsa bana linkini göndeririseniz sevinirim.Benim İçin Çoook önemli.Teşekkürler....
Norton Ghost 9.0
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Serkan bu link açılıyor senin tarafında bi sorun var yanılmıyorsam yalnız link içerisinde gösterilen linklere bişey diyemiyecem onlara bakamadım...
crack deil türkçe yaması ve programın deneme sürümünü kastettim....
Dostum norton ghost 2003 ün resimli anlatımı var çok kolay uygulayabilirsin yani... ben yaptım gayet iyi oldu... İşte link:::
abicim niye heyacan yapıyorsunuzki türkçe yama crack e girmez crack demo yada freware olmayan programların kırılıp full sürümmüş gibi kullanılmasını sağlar lütfen türkçe yama ve benzeri seyleri crack lere benzetmeyelim adamlar okadar uğraşıp türkçe yapmıslar elrınde sozluk fln...
Beyler hepinize teşekkür ediyorum ama norton ghost un yeni version u olan 9.0 ı arıyorum.yani 2005 versiyonu...Eğer onunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
Dediklerini okuyormusun dediklerin çakışıyor..İkisi farklı sürümler..Ama ben 2003 tavsiye ederim...
alıntı:
Gönderen : serkan87Beyler hepinize teşekkür ediyorum ama norton ghost un yeni version u olan 9.0 ı arıyorum.yani 2005 versiyonu...Eğer onunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
alıntı:
Gönderen : hacker_23abicim niye heyacan yapıyorsunuzki türkçe yama crack e girmez crack demo yada freware olmayan programların kırılıp full sürümmüş gibi kullanılmasını sağlar lütfen türkçe yama ve benzeri seyleri crack lere benzetmeyelim adamlar okadar uğraşıp türkçe yapmıslar elrınde sozluk fln...
Valla bana da lazım çok...