norton ghost decompression error 1808

crixallis31
18-03-2010, 12:04   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
596 mesaj

Yukarıda adı geçen hatayı verdi.Artık bilgisayar açılmıyor.İşin garibi anladığım kadarıyla fabrika çıkış ayarlarına getirmek için ayrılan yaklaşık 10gb'lik alanda biçimlendirilmemiş alan olarak gözüküyor bu yüzden artık ne bilgisayarı geldiği günkü ayarlarına getirebiliyorum ne de kendi aldığım yedeği yükleyebiliyorum.Nasıl çıkacağım bu işin içinden bana yardım ederseniz sevinirim.

Ekleme:Gerek kalmadı konuyu kilitleyin lütfen.Orj Windows 7 bulup format çekip pc'deki şifreyi girip telden etkinleştirdim.Windowsun kendi imajını ve ghost imajını aldım bu seferde problem yaşarşam artık napim:)

Son Düzenleme: crixallis31 ~ 22 Mart 2010 15:20
Süleyman.
22-03-2010, 15:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Ghost Windows 7 uyumlu muydu? Kaldı ki Windows 7 için Ghost'a gerek yok.

crixallis31
25-04-2010, 21:49   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
596 mesaj

Kardeşimin tek hdd'si var 500 gb aynı hdd alanı üzerine yedekleme yapılmaz tarzı bir uyarı aldığım.Dvd yedeklemesi sırasında yarıda kesti(Hatta yardıda bile değil).Oyun kuracaktım birazda program atacaktım bu süre zarfında ne olur ne olmaz diye ghotst kendi haricime alayım dedim(Win7 beta iken kendi bilgisayarımda da Dvd'ye yedek alırken hata ile karşılaşmıştım benimde hdd tekdi o zmanlar kendim alırken hatalarla karşılaştığım için alınmış imaja güvenemedim).Kardeşim izmirde ben balıkesirde olduğum için bu yedeği her zaman geri yükleyemem benim yedek almaktaki amacım ben bilgisayarı kullandığım süre boyunca yaptığım değişiklikleri ya da hataları gerekirse sıfırlamak için almıştım.Ghost'u da kurmadım zaten hiren's boot içinde ki ghost 2003 ile aldım.Kendim win7 ilk çıktığında dvd sorunundan dolayı uzun süre ghost ile yedek aldım ve hiç sorun çıkarmamamıştı.Zaten ghost sorunundan sonra Kendi bilgisayarımda artık  win7'nin yedekleme özelliğini kullanıyorum.Artık hdd'm bol olduğu için cesaret edip tekrar deneyim dedim işletim sistemi yedeğini başka hdd'ye atıyorum hdd'den aldığım için yedeği çabuk yükleniyor.Ama kardeşiminkini nasıl çözeceğim bilmiyorum İşletim sistemiyle gelen yedeğin bozulması kötü oldu crea'nın kulakları çınlası insan bir sistem geri yükleme dvd'si verir müşteri hizmetleriyle yazıştım böyle bir dvd veremeyiz dediler garantisi bittikten sonra hdd'ye diyelim bişey oldu nasıl ayarlayacam ben işletim sistemini..............................Para vericem servise para basıyorum ya işeltim sistemi ücretini dahil etmesini biliyolar bilgisayar fiyatına.Orjinal win 7 dvd'si bulup ondan kurulum yapabilirmişim...Gelde sövme.

Son Düzenleme: crixallis31 ~ 25 Nisan 2010 22:03