merhaba benim 2 tane harddiskim var biri sata diğeri ide ben sata olana windowsu kurdum güzel herşeyi yaptım ide yi ise mantıksal kullanmak istedim olmadı ama oranın primer olanını biçimlemedim nese daha sora herşeyi yaptım virus bulaşmadan falan ghost alıyım dedim ama norton ghost yeniden başlattı pc yi dos da fakat yapamadı ama windows u da başlatmıyo ne yapmalıyım windows u açmak için açabilir miyim acaba
Norton Ghost
biostan acilis surcusu olarak sata olan diski ayarla birincil olarak
arkadaşlar merhaba
mesaj eski olsada konuyu yeni bir soru ile tekrar gündeme getirmek istiyorum. norton ghost 2003 kullanıyordum taki sata hdd li bir makina alana kadar. norton ghost 2003 bendede takıldı ne ileri gidebildim nede geri. çözümü format atmakta buldum. zannediyorum hdd nin sata olmasından kaynaklanıyor.
öncelikle sata hdd lerde norton ghost2003ü kullanan varmı
coo_ll_ook sen nasıl bir çözüm buldun
norton ghostun yeni sürümlerini deneyen varmı yada sorun çıkarmayan bir sürüm
son olarak norton ghost alternatifi proğram önerileriniz nelerdir. saygılarımla
ben ghostun boot versiyonunu kullanıyorum sorun cıkarmadı daha problem yok
ghost boot versiyonu 2003 den dahamı yeni,
yani sata hdd lerde başka bir işleme gerek kalmaksızın sorunsuz kullanabiliriz yanlış anlamadım değilmi
yes dostum ben kullanıyorum henuz bi problem gormedim ghost 2003 boot 4 ay oncesine kadar cafem vardı bunu kullandım hdd lerimde sataII idi bi sorun gormedim bulamassan sole ben upload ederim....
eyvallah arkadaş
hele bir araştırayım ghostun 2003 ten sonra birkaç sürümü çıkmış bulamaz isem döner yardımlarını isterim
Arkadasın Norton Ghost 2003 hic bir sekilde sata olan hic bir diski desteklemezz destegi söyle vardıbi dönem kurulum sırasında degil daha sonra güncellemeleri aldıktan sonra veriyordu lakin yanlıss gözlemlemiyorsam ortalama symantec firması son 3.5 senedir bu yazılımdan destegini cekti 2003 sürümü icin konusuyorum güncelleme olmayınca sonradan eklenen sata destegide olmuyor haliyle arkadas o cafe isleten arkadas sanıyorum symantec firmasını ghost 2003 e destek verdigi dönemden bahsediyor özetle destek yok satada yok
harika biseydii 2003 aynı potansiyelde 2.biryazılımda görmedim zaten symantecten