merhaba arkadaslar bende ESS 3.659 vardı NİS 2010 yukledim sizcehangisi güvenilir ESS i geri yükliyeyimmi ? bir sorum daha var yukledim1 gun sonra söyle bi yazıı geldi ne diyeyim sizce ben buna bençalışmasını durdur dedim
Norton İnternet Security 2010
kardesim bence sen 2sinide bosver bende kis2010 var çok iyi bir program bence kis2010 kur
Bu tür soruları bize sorma.Kasperky fanatiği kaldır kasperky kur der.Eset fanatiği kaldır nod32 kur der.Nortoncular norton. vs. uzar gider.Buna kendin karar ver.Test ederek.Nis 2010 esetten daha gelişmiş önce bunun farkına var.Sonrada Nis in pek kasmadığını farket.Sonrada esetin dahada kasmadığını hatırla.Eset nisden daha az pc gereksinimlerini kullanır.Çünkü yaptığı işlem azdır.Sana hangi özellik gerekiyorrsa performansmı tam güvenlik mi secersin ikisinden birisini kullanırsın.
nis 2010 bende 8mb ram kullanıyor önerim nis 2010
bende nis2010 kullanıyodum gercekten güvenlik konusunda çok iyi pc yi kastığı için eset smart security kurdum ama norton her zman en iyisi bence
Bu tür soruları bize sorma.Kasperky fanatiği kaldır kasperky kur der.Eset fanatiği kaldır nod32 kur der.Nortoncular norton. vs. uzar gider.Buna kendin karar ver.Test ederek.Nis 2010 esetten daha gelişmiş önce bunun farkına var.Sonrada Nis in pek kasmadığını farket.Sonrada esetin dahada kasmadığını hatırla.Eset nisden daha az pc gereksinimlerini kullanır.Çünkü yaptığı işlem azdır.Sana hangi özellik gerekiyorrsa performansmı tam güvenlik mi secersin ikisinden birisini kullanırsın.Arkadaşımız çok güzel yazmış, üstüne yine şu bu diye mesajlar atılmış. Forumlarda şu mu iyi bu mu iyi konuları tamamen boş olmalarının yanında, forumları çöplüğe dönüştüren en önemli unsur bence de.