bilgisayarımda virüs var, panda 2009 aldım ancak nortonu gördüğü için yükleme yapamıyor. advanced uninstaller, norton remover ve uninstall plus programları ile kaldırmaya çalıştım. sadece uninstaller plus nortonu görüyor, ancak kaldıramıyor. ve sanırım bilgisayar bişekilde kendini korumaya aldı, internetten dosyayı indiriyor gözüküyor ancak indirmiyor, flash bellekten de hiç bir dosya atamıyorum bilgisayarın içine, sadece cd deki bilgileri kopyalayabiliyorum, rewritable değilse tabi
norton kaldıramıyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
bir bilen bana bi akıl versin lütfen
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Norton kaldırma aracını deneyin:
Eğer bu araç çalışmazsa, Norton'un bazı parçalarının kalkmış bazılarının kalkmamış olmasından kaynaklanabilir. Norton'u yeniden kurun veya tamir edin. Tamir seçeneği yanlış hatırlamıyorsam vardı setup girişinde. Sonra bunu çalıştırın. Ben Your Uninstaller ile kaldırabiliyorum Norton'u sorun olmuyor...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
970 mesaj
bence revo uninstaller ri deneyin o kaldırır.. ben nortonu deil ama avg virüs de aynı sey bi ara basıma gelmişti ben de bu programla kaldırdım oldu tavsiye ederim yhani...ama bu da kaldımassa kusura bakmayında formata gidebilirsinis...