başlıkta olduğu gibi norton mu eset mi sizce hangisi daha iyi.
norton mu eset mi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.norton tabıkı tum teslerde bırıncı olmus yazılım NIS 2010 ve KİS 2010 en ıyı yazılımlardır bu lınkte 1 numara oldugunu gorursun eset nod 32 ortada bıle yok http://blogs.pcmag.com/securityw ... ases_real-world.php
buda yasal yenı 3 aylık full surum NORTON 360 4.0 lınkı http://www.symantecstore.com/dr/ ... DE=&CACHE_ID=273172
Ne Norton ne de eset her ikisinide denedim, Bitdefender ücretli antivirüsler içinde en iyi olanı bence. norton un kurulması ayrı bir dert kaldırması ayrı bir dert, ayrıca zip li dosyaları temizlemede hiç başarılı değil, kurulduktan bir müddet sonra bilgisayarı kasmaya başlıyor, eset ise zaten bulamadığı trojanlar nedeniyle bir çok kullanıcı tarafından eleştiriliyor.
Ya atıyorsunuz ya da reklam yapıyorsunuz.
Ne Norton ne de eset her ikisinide denedim, Bitdefender ücretli antivirüsler içinde en iyi olanı bence. norton un kurulması ayrı bir dert kaldırması ayrı bir dert, ayrıca zip li dosyaları temizlemede hiç başarılı değil, kurulduktan bir müddet sonra bilgisayarı kasmaya başlıyor, eset ise zaten bulamadığı trojanlar nedeniyle bir çok kullanıcı tarafından eleştiriliyor.
bitdefender de iyi ama bence en viyisi avira ve gdata
Arkdaslar şu norton 360 4.0 premier edition nedir ?
Norton 360 4.0 In Bır Ust Versiyonumu ?
Arkdaslar şu norton 360 4.0 premier edition nedir ?premier edition da daha fazla internette depolama alını var sistem yedeğini yüklemek için tek farkı o gerisi aynı normal 2 gb online depolama veriyor premier 25 gb biri 79.99 diğeri 99.99 dolar...Norton 360 4.0 In Bır Ust Versiyonumu ?
Son Düzenleme: emre__ ~ 16 Mart 2010 23:37
Bence Kesinlikle Norton... Eseti daha çok bilinçsiz kullanıcıların bilgisayarında görüyorum, fikslenmiş şekilde. Ha yasal olarak elde edilenide trojanları kaçırıyor diye çok şikayet dudum... Ama Norton 2010 güçlü gerçeken ve kasma gibi problemler yok...
norton daha iyi ama gdata veya avira tercihimdir
norton bilgisayarı kasar eset kasmaz ve nortonda bazan ken di dosyalarını virüs olarak algılıyor. yani en iyisi bilgisayarı yormayan bir antivirüs bütün antivirüsleri denedim avg falan deneme çünkü genelde virüs yakalar fakatsilmez
norton bilgisayarı kasar eset kasmaz ve nortonda bazan ken di dosyalarını virüs olarak algılıyor. yani en iyisi bilgisayarı yormayan bir antivirüs bütün antivirüsleri denedim avg falan deneme çünkü genelde virüs yakalarYormasın ama virüsler dolsun :) mutlu ol :)
yav norton yormuyor abartmayın. hala 2008 de yaşıyorsunuz:)
Norton 2-3 dakikada ve en kolay kurulan antivirüs programı!!!!
Norton 1 dakikada kaldırılan ve en kolay kaldırılan antivirüs programı !!!
Nortonu ben 2 yıldır aralıksız kullanıyorum hiç kendi dosyalarını virüs olarak algıladığını görmedim:)
Esetin cracklenmesi kolay olduğu için hep bilgisayar tamiri yapan zatlar kurarlar :D
Sonra zort diye sistem uçar zırt diye o zatlara gidersin :)Ücretsiz: MSE
Ücretli: NIS,KIS
Eset ve Norton arasından Norton derim.
Norton diyenler norton
Eset diyenler eset kullanıyordur... Bu her zaman böyledir.
Ben şuan ikisinide kullanmıyorum fakat ikisinide kullandım!
Eset nod32 Symantec Norton'a göre daha iyi bir yazılım. Gerek gerçek zamanlı koruması gerekse sistemi yavaşlatmaması ve algılanan zararlı yazılımları sisteme en ufak bulaştırma dahi olmadan block'laması norton antivirüs yazılımının önüne geçmesindeki en önemli sebeptir...
Norton diyenler norton
Eset diyenler eset kullanıyordur... Bu her zaman böyledir.
Ben şuan ikisinide kullanmıyorum fakat ikisinide kullandım!
Eset nod32 Symantec Norton'a göre daha iyi bir yazılım. Gerek gerçek zamanlı koruması gerekse sistemi yavaşlatmaması ve algılanan zararlı yazılımları sisteme en ufak bulaştırma dahi olmadan block'laması norton antivirüs yazılımının önüne geçmesindeki en önemli sebeptir...
Norton yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Tabiki ESET
tabiki norton dostum benim pc,de nod32 yüklüydü hiç virüs bulmuyordu nod32 kaldırıp norton yükledim 4-5 tane virüs buldu ama bunun için en iyisi norton demiyorum dünya genelinde en çok kullanılan ve tercih edilen nortondur nasıl xp dünya genelinde en çok kullanılan işletim sistemi ise nortonda dünya genelinde öyledir ve en iyi korumayı sağlar ama norton antivirüs değilde norton internet security kullan kapsamlı güvenlik sağlar norton internet security norton antivirüsten daha iyidir hem norton internet security,de güvenlik duvarıda var ama norton antivirüste güvenlik duvarı yok sahte web sitelerini denetleme özelliği var norton internet security,nin norton safe web özelliğiyle arama motorunda arama yaptığın zaman daha siteye girmeden norton internet security,deki norton safe web özelliği sana sitenin güvenli olup olmadığı konusunda uyarıyor site hakkında siteye girmeden tam rapor veriyor sende ona göre giriyorsun siteye ama norton antivirüste böyle bir özellik yok norton antivirüs sadece virüs ve casus yazılım siler o yüzden norton internet security yükle derim sana ve herkeze.