arkadaşlar karar veremedim sizce hangisi
norton mu yoksa kaspersky mi
norton mu-kaspersky mi ?
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hangisini beğenirseniz, rengi, görünüşü vs. :)
Benim eğilimim Norton'dan tarafadır bir miktar mesela...
arkadaslar ben hangi virüs korucuyu kulanmalıyım
win7 home basic
casper nirvana
4GB ram
2.00GHz
Intel core2 Duo cpu p7350 32bit ben eset smart secrty kullanıyom memnunum ama hangisi bana göre nortonmu esetmi kaspersky mi hangisi ama avira olmaz ona güvenilmez
Bence Kaspersky bilgisayar da kasma yapıyor, tercihim Norton'dan yana
arkadaslar ben hangi virüs korucuyu kulanmalıyımBende eset smart security 4 kullanmıştım tamam sistemi kasmıyor ama hiç bir işe yaramıyor 30 gün boyonca kullandım ilk defa 1 adet worms buldu başkada birşey bulduğunu görmedimwin7 home basic
casper nirvana
4GB ram
2.00GHz
Intel core2 Duo cpu p7350 32bit ben eset smart secrty kullanıyom memnunum ama hangisi bana göre nortonmu esetmi kaspersky mi hangisi ama avira olmaz ona gü
En iyi virüs programı Microsoft Security Essentials mikrosoftun orjinal virüs programı şahsen ben kullanıyorum hiç tarama yapmaya gerek yok sistemide hiç kasmıyor.Son Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 31 Ocak 2012 10:01
26 ekim 2009
Tarihli bir konu bu konuyu açanın bilgisayarını virüsler götürmüştür çoktan
bence kaspersky internet security kurmalısın. içinde antivirüsü de barındırıyor hem. kullanımı güzel, pcyi kasmıyor. tavsiye ederim ben :)