Norton systemworks kullanıyorum. Fakat 15 gündür bir pecere çıkıyor ve renew yapmaktan bahsediliyor. Ne yapmalıyım ? Bu nortonlar, 1 yıllık süreleri mi var anlamadım?
Norton renew
renew yapmak, yeni bir lisans satın almak veya lisansınızı yenilemek oluyor.
şu anda virüs tarama gibi işlevleri kullanabilirsiniz ama yine de yeni bir lisans veya yeni bir antivirüs satın alın.çünkü lisans süresi bittiğinde koruma yapmayacaktır.
Peki böyle norton gibi olamyan süresiz antivirus , yazılımları yok mu??
avast, antivir gibi ücretsiz antivirüs yazılımları süresizdir.istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
O zaman bunların norton yada panda'yla karşılaştırmak mantıksız heralde..
tabii ki.istediği kadar iyi olsun, yine de ücretliler ücretsizlerden daha iyidir.
O zaman Kaspersky internet security ve antivirus programlarını 1 kere aldıktan sonra süresiz kullanabilirim öyle mi?
alakası yok.ayrıca kaspersky internet security yi alırsanız, kaspersky antivirus ü bir daha almanız gerekmez.zaten internet security antivirus ü içeriyor.
recep abi bir konuda yanılmış;
ücretli olan her koruma programı internet security değildir.antivirus ler de ücret verilerek alınabilir.ama belki ben yanlış anlamışımdır.belki de "ücretli alınca internet security almanız daha iyi olabilir" demiş de olabilir.