Amator bir kullaniciyim, NOrton Antivirusu yukledim kazaa programim acilmiyor, hangi ayarlari nasil yapmam lazim?
Nortonu yukledim, Kazaa yi calistiramiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Norton` öyle zannedildigi gibi iyi bir program degil , yerinde olsam siler yerine Bitdefender free editionu kurardim.Nortonu en son 3 sene önce kullandigim icin ayarlarini su an söyleyemem.
bende 2 side aynı anda çalışıyor, senin sistemde bi problem olabilir
problem oldugunu sanmiyorum, internet security de yuklu nortonun.. ve bu programin ayarlariyla ilgili birsey oldugu kesin, internet security i nasil yapilandirabilirim?
Nortonun tamamini yukledi isen kazaa v.s gibi reklam pop up alan freeware programlarin hicbiri calismaz,cunku bu pop lari siliyor norton,her ikisinide tekrar yukleyeceksin ancak nortonu yuklerken sana sordugunda antispay yada popup yada crack olan programlara dokunma diyeceksin sonrada kazaa yi yeniden yukleyeceksin.Sorun bu.Kolay gelsin
sorunu cozdum , basit bir guvenlik ayari gerekiyormus.. Internet security otomatik olarak butun baglanti programlarini bloke ediyor, ayarlardan izin verdim sorun cozuldu
Norton` öyle zannedildigi gibi iyi bir program degil , yerinde olsam siler yerine Bitdefender free editionu kurardim.Nortonu en son 3 sene önce kullandigim icin ayarlarini su an söyleyemem.
sözüm ona (wtarkan).norton iyi bir program olmadığını söylüyon.hem de 3 sene evvel kullandığını söylüyon.bu nasıl bişey. bişey hakkında iyi yorum yapmak için onu bilmek lazım. sen 3 yıl önce kullandığın program hakkında olumsuz yorum yapıyon.3 yıl içinde çok şey değişebilir.