Arkadaşlar Not defterinde Etkili virüs Hazırlamayı bilen varsa Yazar mı . Konu güvenlikle ilgili oldugu için buraya açtım. Ama pc kapatma filan degil onları biliom. Şöle kimsenin bilmedigi etkili bişe :D
Not Defterinde Etkili bir virüs hazırlama
boyle seylerı paylasmak ıstemıorm .sadece antıvıruslerı test etmek amaclı kullanınca bıraz masum oluyolar .dıer turlu karsıyım.ogrencek cok sey var kardesm bu ıslere karısma yeter bıldıgın 2 3 kod sana
corpixxAslında Arkadaşım . BEynin sınırlarını aşmak gerek. Ne kadar çok bilgi okadar iyi :sende benim gibi bu konulara meraklısın google a .bat dosya komutları yazarak istediğin kodları bulabilirsinSon Düzenleme: Kapalı Hesap (130876) ~ 08 Haziran 2009 05:13
kötü kod paylaşmayalım aramızda casuslar olabilir
bunu dos komutlarıyla yapmak zor olsa gerek diye düşünüyorum. ancak asm türü bir dille yapılabilir ki bunu bu gün bilenlerin sayısını çok olmadığını düşünüyorum. dosun komutlarıyla en fazla formatlama yapılabilir (bat olarak). onuda PCMaker arkadşımız vermişti. bunun dışında ne yapılabilir?
cok gereksız bır konu bence ...bende komutlar var ama ben bunu vırus programlarını deneme amaclı kullanıyorum ... maılımden ındırırken bu vırusu gorup gormıyecegı vs vs konularda arastırma yapıyorum...bılgısayarında rollback rx programı yoksa sakın butur vırus kodlarıyla ugrasma her denemede format cekmek zorunda kalabılırsın ...
çok ama çok etkili virüs kodlarım var. bakayım bulabilirsem ( pc çok karışık :D ) özelden atarım . hepsi birbrinden etkili virüsler:D
Merhaba,
Konu herkese açık bir platformda yaşı küçük yada büyük bilinçsiz kullanıcılar vericeğiniz link veya kodları kullanabilir.Bu iş ile uğraşıcağım diyorsanızda ilgilenen arkadaşlar ile msn gibi uygulamaları kullanarak bilgi alışverişi yaparsınız olur biter.
İyi Akşamlar.
Zararlı içerik paylaşmayalım ancak elimde olan bir .bat dosyası var kendim hazırladığım. PC 'ye sürekli Reset komutu vererek pc 'yi açılmaz hale getiriyor yani Power düğmesine bastığınızdan itibaren 2 sn lik bir sürenin ardından reset, gene reset, gene reset... :) İşinize yararsa paylaşayım bu konu altında ama bunu belirtmek istiyorum; zararlı içerik olmadığını düşünüyorsanız paylaşayım.