Slm
ikinci el bi laptop aldım arkadaşıma Delli inspiron 6000 araştırdığıma göre cok sağlam makine dediler gerçektende öyle sağlam ama sonrada sorun cıkarmaya başladı adaptorden cırıltı gelmeye başladı şarjı cok az gitmesiyle devam etti şimdi 15-20 dk anca dayanıyo oda sorun değil sürekli şajda kullanmak istesek şarja takıldığın anda internet kesiliyo usbli mouse var onun bağlantısı kopuyu sonra tekrar geliyo ama pc cok yavaşlıyo birkaç kişiye danıştım tam sonuç alamadım en son pc ci arkadaşa gösterdim adaptorden dedi önce başına daha önce bu olay gelen oldumu yada tahminlerinizi öğrenmek istiyorum ve normalde batarya ne kadar gitmeli yada yenisini alsam ne kadar gider..
adoptor alıcam o sorun değil bu seferde hangi adoptor daha iyi arasında kaldım
bu orjinal adoptrü
Özellikler
Model : 19.5v 4.62a 90w Dell Adaptör
Giriş Voltajı : 100-200v, 50/60 Hz
Çıkış Voltajı : 19.5v 4.62a 90w
Uç Çapı ( mm ) : 7.4*5.0
buda aynısı özellik olarak ama orjinal yazmamışlar bitek
3 sü ise asıl kafamı karıştıran bu
Dell 19.5V 3.34a 65W
ücüde dell inspiron 6000 le uyumlu fiyatlarına hiç bakmayın denk geliş buldum daha düşük ve yüksek fiyatlılarıda mevcut :) ilk baştaki voltları ve girişleri aynı ama birisi 3.34a 65W birisi 4.62a 90w sizce hangisi daha iyi ? kusura bakmayın biraz uzun ve sıkıcı olabilirim ama vebal altında kaldım kendimin olsa bu kadar uğraşmam :) şimdiden ilginiz için cevaplarınız için teşekkürler...