kendime notebook alacam acaba hangi markayı seçmeliyim
notebook alacağım
Markada servis özelliklerine bakmalısın. Ayrıca bilgisayarda ne yapmayı düşünüyorsan ona göre fiyat bakmalısın. Çünkü sadece word exel ile uğraşan biri için ekran kartı hafıza yada ram değerlerinin çok yüksek olmasına gerek yok.
okanunalMarkada servis özelliklerine bakmalısın. Ayrıca bilgisayarda ne yapmayı düşünüyorsan ona göre fiyat bakmalısın.KATILIYORUM İLK OLARAK AMACINI BELİRLE AMACININ DIŞINDA KULLANACAKSAN BOŞUNA PARA VERMİŞ OLURSUN DİREK OLARAK HP DATRON NE BİLEYİM SONY VAİO DEMEK İSTEMİYORUM AMA BEN ÇİZİM YAPACAM AUTOCAT VB PROGRAMLAR KULLANACAM DERSEN TOSHİBA A SERİSİNİ GÖZDEN GEÇİR DERİM
KOLAY GELSİN
Monster derim tek geçerim. Her türlü iş için modellerı mevcut. Ucuz olsun işimi görsün dersen office işleri dersen 800Dolarlık bir laptop bile sana yeter.
monter gerçekten güzel laptoplar üretiyor kullanılan malzeme olsun güncel teknoloji olsu baya işi ileriye taşımış bencede monster güzel alet
okanunalMarkada servis özelliklerine bakmalısın. Ayrıca bilgisayarda ne yapmayı düşünüyorsan ona göre fiyat bakmalısın. Çünkü sadece word exel ile uğraşan biri için ekran kartı hafıza yada ram değerlerinin çok yüksek olmasına gerek yok.OKUNUNAL A katılıyorum.ASUS,DELL,ACER,MONSTER,
DATRON.Ve TOSHİBA.bunların arasından seçmelisin.
abi monster bilgisayarlar hakkında bi bilgisi olan var mı acaba?guvenılır mı yanı?yardımcı olursanız sevınırım
Bildigim kadarıyla ASUS destekli.. Ama tam emin değilim.
bu linkte bir model incelenmiş
her türli destek var hatta başka bir forumda adamın maıknasında ölü pixel olmus açmış tel. Hemen değiştireliim demişler walla alıcam bende bunlardan http://www.fokusbilgisayar.com/asp/menu_items.asp?ID=95