notebook alcıaksınız ve enfazla 1450 ytl verebiliyorsunuz hangi markayı seçerdiniz
özellikle şu markalar arasında seçim yaparsanız sevinmirim
CASPER
HP
ACER
LG
NoteBook Alcak Olsaydınız
bunların içinde acer derim
Özelliklerine göre HP veya Acer'da birini seçerim.
ben alcak olsam, asla hp almam.çünkü adamlar marka yapmış ve fiyatları havada. ben fazla marka olmamış ama sağlam bir ürün almak isterdim. acer veya lg aralarında en iyisi bence.
Acer derim , fiyatları hem uygun , hemde yeterince kaliteli ...
Peki Teknik servis bakımından acer alırsam sizce sorun olabilirmi elemanları tecrübelimidir??
I Love GSPeki Teknik servis bakımından acer alırsam sizce sorun olabilirmi elemanları tecrübelimidir??ben iyi diye biliyorum
I Love GSPeki Teknik servis bakımından acer alırsam sizce sorun olabilirmi elemanları tecrübelimidir??Ben nisan'da aldım , şu ana kadar bir sorun çıkmadı bilmiyorum .
Zaten bir laptop'u düzgün kullanırsanız , darbe almazsa , düşürmezseniz .
Hiç sorun çıkmaz , sadece 2-3 sene sonra bataryası çok eskir , kullanılmaz hale gelir.
LG,ACER asla alma derim
ACER in servisini sormuşsun ben bilen biri olarak söyleyeyim kötü gerçekten parça sıkıntısı çekiliyor çok bir de davranışları bana çok laubali,seviyesiz geldi.
HP de işi teknik servis batırıyor hiç iyi diyeni duymadım
Kısıtlı bütçede bana en mantıklı gelen CASPER
Neden dersen hem özellikleri iyi oluyor hem de servisi diğerlerinden daha iyi
Ben Olsam CASPER alırım
Ben HP ya da ACER alırdım. Casper'in teknik servisini yetersiz biliyorum. Ayrıca Avrupa'da her 10 kişiden 6'sı ACER kullanıyormuş.
Avrupa da mükemmel olan markalar
Türkiyede servis olarak çok kötü olabiliyor
bu bir ölçü değil bence Türkiyede nasıl sen ona bak
çoğu büyük marka da durum çok kötü kendin araştır gör
ben aynı sorunları yaşama diye uyarmak istiyorum sadece
gerisi senin bileceğin iş
ama bence ACER in servisi iyi değil
bende boyle kara kara dusunuyordum ama Acer aldim sorunsuz ozellikle empowering tech. adindaki kendi programlar isini cok kolaylastiriyor.hemde fiyat\performans olarak rakiplerinden oldukca ustun.
casper hayatta almamda fulltech bir arkım hp laptopunu servise gönderdi 1 ay kaldı 1 ay sonra kaç modal üstünü gönderdiler kaç kati özelliklisini Hp Teknik servisi caspere ve diğerlerine bin basar bence asusu tam bilmiyorum ama
arkadslar toshıba dan sasmayın derım + bende bır toshıba kullanıcısıyım sımdıye kadar hıc bı sorun yasamadım ins bundan sonrada yasamam
o tercihlerin dışına çıkıyorum malesef
ASUS ürün kalitesi ve servis anlayışı ile bana göre mükemmel.
servis olayı kapıdan alıyor kapınıza teslim ediyor
dizüstü cihaz kasa-donanım mükemmel , kolay kolay arıza yapmaz, 10 dakikada format atma olayı var.
ve ASUS un bir özelliği normalde garantiler bu cihazlarda 2 yıl olur fakat ASUS ta bu cihazların değerine inandığı için 3 senede ürününüzü garanti kapsamına alabiliyor
Toshiba alırdım alcak olsam.. Sony güzeldir ama verdiğiniz paranın bir miktarı markarsı Sony olduğundan çöpe gitmiş oluyo..
4duo2o tercihlerin dışına çıkıyorum malesefASUS ürün kalitesi ve servis anlayışı ile bana göre mükemmel.
servis olayı kapıdan alıyor kapınıza teslim ediyor
dizüstü cihaz kasa-donanım mükemmel , kolay kolay arıza yapmaz, 10 dakikada format atma olayı var.
ve ASUS un bir özelliği normalde garantiler bu cihazlarda 2 yıl olur fakat ASUS ta bu cihazların değerine inandığı için 3 senede ürününüzü garanti kapsamına