notebook için kablosuz mouse

burak31991
13-02-2011, 12:51   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
228 mesaj

iyi günler ben kablosuz mouse konusunda bir yardım istiyorum

ben laptobumda oyunda oynadığım için  en önemli özellik pilinin uzun süre kullanılabilmesi    bi ara şarj edilebilir mouse ları düşündüm ama onlar hem çok pahalı hemde şarj cihazıyla birlikte çok yer kaplıyorlar
o yüzden pille çalışan ama pili uzun süre gidicek bir model arıyorum

bi kere ucuz olsun die logitech ten 30 liralık bi mouse almıştm dakka başı pili bittiği için nerden baksanız 50 liradan fazlaya mal olmuştur bana  o yüzden  80 lirayı geçmediği sürece her fiyatta ürün önerebilirsiniz

ayrıca marka takıntım yok tabi pili daha çok gitcek ve pek tanınmamış ama kaliteli ürünlerde önerebilirsiniz

burak31991
13-02-2011, 13:03   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
228 mesaj

ben bi ara aşağıdaki ürünü seçmeyi düşünüyodum sizce nasıl bir seçim olur

sosyalik
13-02-2011, 13:11   |  #3  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: burak31991  
iyi günler ben kablosuz mouse konusunda bir yardım istiyorum

ben laptobumda oyunda oynadığım için  en önemli özellik pilinin uzun süre kullanılabilmesi    bi ara şarj edilebilir mouse ları düşündüm ama onlar hem çok pahalı hemde şarj cihazıyla birlikte çok yer kaplıyorlar
o yüzden pille çalışan ama pili uzun süre gidicek bir model arıyorum

bi kere ucuz olsun die logitech ten 30 liralık bi mouse almıştm dakka başı pili bittiği için nerden baksanız 50 liradan fazlaya mal olmuştur bana  o yüzden  80 lirayı geçmediği sürece her fiyatta ürün önerebilirsiniz

ayrıca marka takıntım yok tabi pili daha çok gitcek ve pek tanınmamış ama kaliteli ürünlerde ö

Mouse önerim yok ama dpi lerine dikkat et derim.