Notebook içinden anlayanlar

oguzhan432
29-08-2010, 14:01   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj

Arkadaşlar laptopların içinden hiç anlamayan birisiyim şimdi touchpadin alt kısmında bulnan sağ ve sol tıklama tuşlarınddan sol tuş tık tık yapmıyor yumuşamış gibi ve anakartıda oynatıyor.Üstten o tuşu kuvvetlice bastığımda kart okuyucuya takılı kartın hafifçe oynadığını hissediyorum.

Ben i kaç resim buldum laptobu servise vermeden önce de şunu sorucam.Aşağıdaki resimlere bir bakın daha sonra altta belirtticem size olan sorumu

Belirttiğim tuş sorunlu

2.resim

3.resim

Ben sorumuda belirtiyim şimdi ben laptobumu yeni aldım ve böyle bir basit hata yüzünden içinin açılmasını istemiyorum.Eğer 3.resimdeki belirttiğim devre elemanı sorunluysa lehim yapacaklar anakartıma zarar gelir diye korkuyorum.İşallah 2 resimdeki kapakta bulunan devreyi değiştirirler.

Sizce sorun hangisinde olabilir.Umarım anlatabilmişimdir derdimi.

Ayrıca kocaeli toshiba servisi nasıl memnun kalan varmı.Ben 1700 verdiğim makinayı(a350 22z) servise vermeyi hiç istemiyorum.Çünkü servistge başına bi şeey geleceğinden felan korkuyorum.Basit bir hata yüzünden istemiyorum çoğu kişi laptoplarını servise verdikten sonra başka parçaları bozuluyo.Kafam çok karışık napıyım veriyimmi anakartı esnetmesi anakarta garanti zarar verecek mecbur vermem gerek ama bilmiyorum işte.

juhtife
29-08-2010, 14:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
282 mesaj

servis yapamazsa sen mi yapacaksın?
garantisi olduğu sürece için rahat olsun.

oguzhan432
29-08-2010, 14:11   |  #3  
OP Üye
86 mesaj

ben yapıcam diye birşey yok zaten.Zaten elinde sonunda servise vermem gerekecek biliyorum bunu ama eğer anakartı felan lehimliycekse ben mouse la idare ederim yani