KARDEŞLERİM YİNE SORUMA CEVAP VERECEĞİNİZDEM EMİNİM BİZİM NOTEBOOK A EK OLARAK GÜÇLENDİRME AÇISINDAN KASA BAĞLAYABİLİRMİYİZ BAZILARI OLMAZ DİYOR MERAK ETTİMDE TEŞEKKÜRLER
NOTEBOOK İLE KASA BİRLEŞEBİLRİMİ?
Kasayı laptopa bağlamak ne alaka; laptop'ın mantığınına aykırı zaten.. Sen laptop'ı taşınabilirlik için alıyorsun gidip kasa takacaksın brava derler.. =)
LCD monitör al kasaya bağla o zaman..
kendi mantığınız açısından konusuyorsunuz laptopun taşınalabilirlik açısından alındığını kim söledi yaw size soranda kabahat bee
Neden laptopun caps lock tuşu basılı mı kaldı?
Çok iyi hatırlıyorum chip dergisinin 100. sayısında ağ üzerinden iş bölümü yaptırma ile ilgili konuyu. okumalısın. yani önce ağ lazım. tabii günlük kullanım için pek de uygun değil.
bir de şu şekilde kullanabilirsin. antivirus vs gibi yazılımları masaüstü bilgisayara kurar internete o bilgisayar üzerinden bağlanırsın. laptopa güvenlik duvarı antivirus kurmazsın.
Ağ kurmakla ilgisini anlamadım; titi brotha direkt donanımsal olarak kasayı laptop'a takmak istiyor donanımı güçlensin amacıyla.. =) O yazdığı caps'li yazıdan ağa dair bir şey nasıl çıkardın anlamadım.. =)
bir linux sunucusu kurarak özellikle divx kodlama gibi bir işlemi iki bilgisayar üzerine dağıtma işlemi yapıyordu. anlamadığım bir şekilde arşivi açamadım.
iki kasa bir birine bağlanır mı? nasıl? bu sorunun cevabı burada.
kasa çok iyi değilse bu şekilde kullanarak laptopun üzerinden yükleri atar.
Peki bağlayın o zaman kasayı laptop'a, bu kombinasyonunun deneyimini titi ile beraber yaşayın.. =) Daha linux diyorsun bro. anlamadım alakayı, neyse.. =)