notebook mouse ile masaüstü mouse arasındaki fark nedir.Teknik olarak bir ayrımı var mıdır?Notebook mause masaüstünde kullanılamaz mı?Niçin böyle bir ayrım yapılmıştır?
notebook mouse ile masaüstü mouse arasındaki fark?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
öyle bir ayrım yok. mouse mouse'tur, her yerde kullanılır. notebook mouse'lar daha taşınabilir, mini cihazlar oluyor. çantada, valizde yer kaplamaması için. tek fark bu.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj
Peki ben autocad için mouse almayı düşünüyorum.Özellikle kablosuz.Autocad kullanan arkadaşların tavsiyeleri nelerdir.özellikle Logitech tercihim
OP Yeni Üye
41 mesaj
ya ben konuyu buraya açmamıştım ama neyse kusura bakmayın
Taze Üye
8 mesaj
eğerki çizim yapacaksanız ki bu autocad ise mutlak suretle wireless mouse'dan uzak durmanızı tavsiye ederim ..
zira markası ve kalitesi ne olursa olsun mouse hareketlerinde ince bir hareketlenmeyi algılamadıgı olabiliyor .. bu konuda ben Microsoft marka wireless mouse'umdan memnun kalmadım .. sizinde uzak durmanızı öneririm ..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
STARCKeğerki çizim yapacaksanız ki bu autocad ise mutlak suretle wireless mouse'dan uzak durmanızı tavsiye ederim ..katılıyorum. ben de a4 tech'in bir faresini almıştım. ince işlerde problem olabiliyor. pili için de, 5-6 ay gider diyerek verdiler (argosunu kullanmayayım). 15-20 günde duracell pili yiyince attık bir kenara. bu normal mi bilmiyorum tabi.
zira markası ve kalitesi ne olursa olsun mouse hareketlerinde ince bir hareketlenmeyi algılamadıgı olabiliyor .. bu konuda ben Microsoft marka wireless mouse'umdan memnun kalmadım .. sizinde uzak durmanızı öneririm ..Son Düzenleme: Süleyman. ~ 24 Mart 2009 15:32