Notebook satın almayı düşünüyorum. 1.5 celeron işlemcili bir notebook windows xp de çok zorlanırmı diye sormak istiyorum. Aslında sadece yazı ve internet için kullanacağız ama yinede windows xp de bir klasör açarken kasmasın rahat çalışsın istiyorum. Geri kalan konfigirasyon şöyle(arada 1-2 sene rahat götürse iyide olur hani)
256 ram
128 tümleşik ekran kartı
40 gb harddisk
Notebook satın alma tavsiyesi
Internet icin notebook alacaksan kardesim sen celeron veya pentium 4 falan deme sadece Centrino al. Ben sahsen laptop kullanmak zorunda olan gruptaki insanlardan ve bunu cok iyi bilirim. Sakin bana Wi-Fi lazim deme cunku ben de oyle diyecektim ki yanilmisim. Belki biraz pahalidir ama olsun. marka olarak sana en iyisini tavsiye edeyim mi FUJITSU-SIEMENS. Ben YUZLERCE insan gordum ki Dell kullaniyor ve hepsi benim Fujitsumi gorunce acikca kaliteyi kabul ediyorlar. Windowsu gunun her laptopu rahat kaldirir. Arkadaslar sakin reklam falan yapiyor dusunmesinler.
Bence Msi Powerbook Serisi, en iyi performansı onlar veriyor
onun dışında Hp Pavillion Derim
Sakın toshibaya bulaşma adı batsın lanet ettirdi
MdgBence Msi Powerbook Serisi, en iyi performansı onlar veriyorilk defa toshiba dan şikayet eden birini duyuyorum nedenini açıklarsan seviniriz kardeşim
onun dışında Hp Pavillion Derim
Sakın toshibaya bulaşma adı batsın lanet
toshiba şikayet olayında zirveye oturmuş bunu bilmiyordum ama şunu söyleyeyim toshiba nın zaten ucuz modelleri kötüdür orta ve üst sınıfı iyidir.
bu arada sony den pek şikayet yok.
yok valla üst modelleride gayet sorunlu çıkabiliyor
zamanında bi müşteri ısrar etmişti
illa toshiba alacam ben diye iyi getirtelim dedik
istediği modeli bulduk getirdik bayada üst seviye bi modeldi
1 ay sonra bütün ekranı ölü pixel doldu
gönderdik geriye felan
bu kullanıcı hatası dediler saymadılar garantiyi arada kaldık sonra baya bi uğraştık felan inceledik üretimm hatası olduğu kesinleşti
yaklaşık 1 ay sonra ürünü değiştirmeyi kabul ettiler
mdg piyasayı biliyorsun galiba max. 1250 dolar+kdv ye alınacak alet hangisi sence.
ACER 2428 799 USD + KDV
ACER 5101 748 USD+KDV (Linux) (WebCam + 15.4''WXGA)
by_leeACER 2428 799 USD + KDVBabacan konunun tarhine baktın mı hiç.Ne zamanın konusu diye.Konuya cvp yazanlar bile daha frouma ugramıyor.
ACER 5101 748 USD+KDV (Linux) (WebCam + 15.4''WXGA)