Selam arkadasLar konunun isminde görüLdügü gibi Notebook tavsiyeLerinize acigim.
2-3 aydir piyasaLari kontrol ediyorum (bu arada aLmanyada okuyorum ) belirLi markaLar arasinda gidip geLmekteyim bunLar : Sony Vaio , Toshiba, Hp. Apple macbook aLmaya hevesLendim iLkten sonra kullanimi zor dediler vs. seyLer duyunca vazgectim zaten pahaLi.. Üniversite boyunca kullabilecegim kaliteli bisey almak istiyorum daha cok Sony Vaio begeniyorum, digerLerinden daha estetik oldugu icin. Aradigim özeLLikLer Intel Core 2 Duo , 4gb Ram , 14,1' ekran , 250 min. Harddisc, bu gibi özeLLikLeri esas aLmaktayim bunun yaninda tabiki extra özellikler cok önemli diil benim icin zaten yeni bilgisayarlarda bicok özellik koyuyolar. Asagiya bi tane link vericem onunla basklari arasinda karsilastirma yaparsaniz yada bunLarin tamamen disinda ne tavsiye edersiniz??
Iyi bir Ebay kullanicisiyim asagidaki Link bu araLar revasta oLan bir Link son 4 tane kaldi acik arttirma en yüksek 600 € ya gitti bu laptop sizce Sony eski seriden oldugu icin bi farklilik gösterir mi ?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300396969043&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
öneriLeriniz icin simdiden tesekkürLer , memnun kaLirim eger yorum yazarsaniz.