Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Notebook tavsiyesi
- 1
- 2
Yok ben her görüşe açığım, benim favorim o 1 numara ancak daha mantıklı seçenekler de olabilir, onları da dinlemek istiyorum. O model Bimeks'ten başka bir yerde var mı acaba?
vatan bilgisayara ağustos sonu gelicekmiş bizzat sordum
istanbul bilişimde şu an bile var ama oraya bazıları iyi bazıları kötü diyo istanbul bilişim hakkında bi bilgim yok
bimekste yanlız şöyle bi durum oluo herkezden önce ellerinde oluo ama stokları çok az oluo
ben bimeks in lisesine filan baktım kataloğa baktım bende 1241 modelini almayı düşünüyorum ama listede yok komik olan internette de aradım hiçbir bilgi yok tam olarak özellikerini öğrenebileceğim bir site varmı?
Özel mesaj attım arkadaşım ben sana. İnternette yok çünkü yurt dışında parçalar istek üzerine yapılır, şunu koy biraz da şundan da koy mantığı ile seçersin ve fiyat çıkar, aslında en kral sistem budur, ne yazık ki burada yok, ve daha çıkmamış bir model, o yüzden pek bulamazsınız.
Samsung np-r522 xs04tr iyi gibi geldi bana yalnız tek sorun işlemcisi biraz düşük gibi sanki(2.20x2). Onun dışında aradığın özellikler tamam. Chip de bir inceleme yapmış onunla ilgili. Ekranı 15.6" ve ağırlığı da 2.55'ti galiba. İşlemcisi düşük mü sizce? Bu da inceleme videosu: https://www.chip.com.tr/video/samsung-np-r522-xs04tr_1114.html
arkadaşım kesinlikle türkiyenin her noktasına bayi açarak kendilerini kaliteli bilgisayar ürettiklerini sanan EXPER ve CASPER bilgisayar SATIN ALMA...tamamen çin,taywan,singapur mallarını satıyorlar..eğer ben 1 sene kullanmak istiyorum,1 sene sonra çöpe gitsin önemli değil diyorsan ,buyur al o zaman.
SATTIKLARI LAPTOPUN ANAKART MARKASINI BİLE BİLMİYOR MÜŞTERİ HİZMETLERİ...TAM 5 DAKİKA BENİ TELEFONDA BEKLETTİ ANAKART MARKASINI ÖĞRENMEM İÇİN....BU KADAR AACİZLİK OLMAZZ.
ALACAKSAN HP,TOSHIBA,DELL AL,,,avrupa malı laptoplara paranı kıy....diğer türlü,laptopunu 1 sene sonra çöpe atmayı göze al..5 sene içinde sırf teknik servis için casper ve exper den toplam 5 bilgisayar aldım,,hepsi adi mal,,,ne kadar titiz kullan bozuluyor.
u an bu yazıyı yazarken elimde CAPER MINIBOOK VAR.daha 4 günlük.taptaze..ekranda şimdiden yeşil yeşil noktalar oluşmaya başladı...ekranı tamamen ssarmasını bekliyorum garantisi dolmadan değiştirsinler diye
Bence ekteki ürünlerden bir tanesi daha uygun olur.
DV7-2185DX
İŞLEMCİ: Intel Core 2 Quad 2.00 GHz. 6 MB Cache Bellek Q9000 İşlemci
RAM: 6 GB DDR2 SDRAM (Max. 8 GB)
HDD: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4650 Max 2790 MB Ekran Kartı
NAKİT FİYATI:2300 TL.
-----------------------------------------------------------------------------------------
VGN-FW550F/B
İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.53 GHz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 800 MHz Ram (Max 8 GB)
HDD: 320GB SATA (7200 Rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4650 Max. 2799 MB Ekran Kartı
NAKİT:2400 TL
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Selam bu fiyatlarda aslında sony den çok güzel bir cihaz alabilirsin...
SONY VAIO VGN-FW460J/B
İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.0 GHz. 3 MB Cache Bellek P7350 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 800 MHz Ram (Max 8 GB)
HDD: 320 GB SATA (7200 Rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer&Blu-Ray DL READ
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4650 Max 2790 MB Ekran Kartı
Microsoft Windows® Vista Home Premium İng-Tr (64 Bit)
Saygılar...
- 1
- 2