Selam arkadaşlar yeni laptop almayı düşünüyorum internette bu laptopu buldum sizce nasıl bir laptop işlemcisini tam bilmiyorum kaç çekirdek oluyor bu yorumlarınız için şimdiden teşekkürler bu laptoptan iyi başka laptop varsa bu fiyat aralıklarında önerilerinizi bekliyorum
http://www.hepsiburada.com/Liste ... 60085&categoryId=98
Notebook
2 tane usb girişi var.çoğaltıcı kulanıırsan denabilaptopdiil.fiyatına göredegüzel.
eğer oyun için alıcaksan ekran kartı vasat mario yu bile zor açar öyle eğer oyun için laptop alıcaksan harici ekran kartlı ve işlemcisi en az i5 olacak
Wireless 802.11 a b g var ileriye dönük kullanırsanız n kanalrından da destek olması sizin yararınıza
peki arkadaşlar bana oyun için falan iyi bir laptop öneriniz var mı
Şıuanda oyun için en ideal notebook budur arkadaşım hem ekran kartı hemde işlmecisi bakımından baya güzel vede güzel dizayn edilmiş
hariciadam dediğin laptop güzel ama hp den korkuyorum bir arkadaş aldı hp laptopu kullanamadı doğru düzgün hep bozuldu o kadar iyi davranmasına rağmen o yüzden pek güvenemiyorum bende dell inspiron 6400 var ondan önce aldım onunki çalışmıyor benimki çalışıyor başka marka önerin var mı mesala dell