Notes yada Agenda tipi bir program ne olabilir..

ali fahri altuneli
05-05-2012, 20:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2012

  Herkese iyi günler, Ben Forum'a 5 dk önce üye olan bir arkadaşınızım.. İstanbul Avcılar'da oturuyorum ve kimyevi maddeler ithalatı ve pazarlaması yapan bir şirkette çalışıyorum.. Uzun zamandır aklımda olan ama çözümünü bulamadığım bir program konusunu danışmak ve çözümünü bulmak için yazıyorum..
İşim gereği, pek çok firmayı-kişiyi, her gün yada birkaç gün arayla telefonla aramam gerekiyor.. Sayı 10 kişi olsa neyse.. Ama sayı 50 kişi hatta 100 kişiye yaklaşan bir sayı olunca, bu iş tam bir emek tüketimi haline dönüşüyor.. Aranan ve bulunamayan yada birkaçgün sonra tekrar görüşmek gereken kişileri Ajandamda 3 gün sonraki uygun saate tekrar elle yazmak, o kişinin telefonunu, dahili no.sunu yazmak nerdeyse hergünkü mesaimin % 15-20'sini alıyor..
Acaba diyorum, şöyle bir ajanda programı yokmudur ki; müşterilerin/aranacak kişilerin isim/tel/e-p bilgilerini girelim.. Ajandası zaten olacak, o kişi ile 3 gün sonra saat 15:00 te tekrar görüşmek istiyorsam, o satırı sürükleyerek 3 gün sonra 15:00'in üstüne getireyim ve orada dursun..
Bu konuda bilgi yardımı vereceklere peşinen çok teşekkür ederim..
Selamlar..