Ben Bir Kaç Dakika Önce Win7 Ye Geçtim :).Arkadaşlar Bir Sorun Oldu Kurarken NTFS Olarak Yapmış 498 Gb Olan Harddiskimi.Giremiyorum Girerken erişim engellendi diyor.Nasıl Düzeltebilirim İçinde Bayağı Oyun Var Lütfen Yardımcı Olun Düzeltmek İstiyorum :)
NTFS Yi Düzeltme
Sahiplik problemi vardır sağ tıklayıp özelliklerden sahipliğini alman gerekir;
Deniyorum bunu yaptıktan sonra bilgisayarı açıp kapatınca düzelecek mi?
Düzelmedi hala şu hatayı veriyor
http://img63.imageshack.us/img63/7896/adszzw.jpg
cevap...
bilgisyarımı açınız
dosya düzen sekmelerinin bulunduğu alanda Araçlar sekmesine tıklayın.
Klasör Sekmesine tıklayın ve görünüm sekmesine tılayın.
Korumalı İşletim Sistemi Klasörlerini gizle butonunun eçimini kladırınız.
Gizli dosya ve klasörleri gösterei İşaretleyiniz.
Disk Üzerine geliniz ve sağ tık yapıpo Güvenlik sekmesine tıklayınız.
Alt kısımda bulunan Gelişmiş sekmesine tıklayın ve gelen Pencerede Sahip sekemsine tıklayın.
Düzenle butonuna Tıklayıp açılan Pencerede sahip kullanıcı olarak bilgisayar kullanıcı adını seçiniz.
Alt kısımda Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir. sekmesini işaretleyin.
Uygula-Tamam Diyerek Pencereleri kapatın.
Tekrar Güvenlik diyip gelişmişten İzinler alanına giriniz.
Düzenle alanına tıklayıp Bu nesne üst..... yazan sekmenin işaretini kladırın ve Kaldır ı tıklayın.
Ekle sekmesiinden Gelişmiş>Şimdi BUl alanına tıklayın ve Bilgisayarınızın kullanıcı adı seçili olanı veya admin... li olan iki kullanıcıyı birden ekleyiniz.
Gelen ekleme Penceresine Tamam diyip gelen Pencerede Tam denetim için izin ver sekmesini seçiniz.
Altaki Bu İzinleri.... sekmesini İşaretlemeyiniz. Bu İşlemleri Kullanıcıların tümü için aynı şekilde kullanabilirsiniz.
Bilgisayar kullanıcısını ekledikten sonra yada Admin... olan iki kullanıcıyı eklediğinizde Alta yer alan
Tüm Alt Öğelerin.... sekmesini işaretleyin ve uygula Diyip tamama tıklayın. TÜm penceereleri tamamd yerek kapatın.
Artık İzin geçerlidir.
NOT: D diski belli bir birim doluysa Nesne saahiplik ilkesi Uzun süre sizi bekletecektir.