Biraz komik olacak ama NTRLD eksik hatası veriyor benim uğraştığım pc'de. Bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim sanırım ama fark şurda Sözünü ettiğim hatayı aldığım pc çok eski. 366 Mhz intel celeron işlemci, 128 mb ram, 4+4 Gb harddisk, Phonix ayaklı bios, biostar anakart ve markasını bilmediğim 1 mb'lik ekran kartı, 1.4 disket okuyucu ve CD-ROM'dan oluşuyor. Bu pc'yi küçük yeğenim için ayağa kaldırmak istedim fakat olmuyor. Bios çok eski olduğu için ihtiyaç duyduğum ayarlar yok ne yazık ki. Sadece 4 seçenek veriyo ayarlamam için ve pc ne disket sürücüyü görüyo ne de CD-ROM'u tek istediğim yeğenimin kurcalayabileceği, onu benim pc'mden uzak tutabilecek kadar çalışabilecek bi pc sağlamak fakat "NTRLD eksik hatası" bu hatayı aşmak için bildiğim tüm yollar kapalı. Acaba bu konuda bilgisi olan varsa acil tarafından bi cvp yazabilirmi ??
NTRLD eksik hatası
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
windows cd si ile onarım yapın
Sağol dostum :) Ama senin dediğini yapabilmem için önce bios'a cd-rom'u okutmam gerekiyo ki işte bu mümkün olmuyo :) bak mesajda da yazmışım zaten :) Win'98 SE Başlangıç disketim var ve eğer bu sorunu aşarsam Win'98 SE yükleyecem makineye fakat sistem gerekli donanımları görmediği ve ayar yapmama olanak vermediği için köşeye sıkıştım :D