vista olarak gelen bir laptopu xp ye dönüştürdüm.tüm sürücüleri buldum fakat ekran kartını bir türlü bulamıyorum.
packerd bell marka laptop...
ekran kartı nvdia geforce go 7400
bunun xp sürümünü bulamadım.yardımcı olabilir misiniz?
Nvdia Driver
http://www.nvidia.co.uk/object/winxp_169.21_whql_uk.html
"License Agreement" seçeneğine onay wermeniz we "Download Now" a basmanız yeterli.
tavsiyen için teşekkürler ama siteye baktım 7400 serisini göremedim.
ensartavsiyen için teşekkürler ama siteye baktım 7400 serisini göremedim.Bak driverin acıklamalarında boyle bir ifade var.Bu 6,7 ve 8 serileri icin gecerli bir driver demek.WHQL driver for GeForce FX, 6, 7, and 8 series GPUs.
bu sürücüler sana uygun değil, şöyleki sendeki GeForce Go serisi yani dizüstü bilgisayarlar icin olan kart. ki bu kartlar normal Geforce(masaüstü serileri) kartlardan farklıdır ve sürücüleride farklı olur, ayrıca sendeki normal olsa bile bu linkteki sürücüde 7400 listelenmiş değil, 7 serisi yazıyor ancak yinede calışmazdı yani. son birşey daha nvidia'nın GeForce Go serisi sürücü indirme kısmında sadece Go 7800GTX, Go 7900GS, Go 7900GTX ve Go 7950GTX kartlar için sürücüler mevcut, yani seninki yine yok. tek caren laptop'un üretici sitesine girip ordan aratmak veya packerd bell müşteri desteğine ilgili bi eposta atarak yardım istemek...
Evet sürücüler bana uygun değil yukarıdaki linkteki sürücüyü de indirdim ama o da hata verdi.Sanırım tek çare müşteri hizmetlerini aramk olacak.Teşekür ederim yardımlarınıoz için...