İkiside aynı kart hd5770 bahsettiğin marka his markalar arasında genelde soğtucu farkı vardır
nvida geforce 9800 gt ne kadar işimi görür
- 1
- 2
teşekkürler körfezliyiz cevabın için ama sana bi soru daha sormak istiyorum içimde kalmasın :)
benim sistemim 1. sayfa da dediğim gibi şimdi bu his 5770 ekran kartını aldıktan sonra gta 4 1024x768 medium ayarlarda rahat hiç bi takılma olmadan oynayabilirmiyim
Dalga mı geçiyosun :)1280X1024 DE ben görüş açısı %70 olarak oynuyorum diğer her şey hingde :) sen o kartla 1280x1024 de görüş açısınıda %100 yapabilirsin :) Benim ekran kartım hd5750
:)) çok saol körfezliyiz sadece sormak istedim işte :) çok sağolun ilgilendiğiniz için
ben fazla overlock tan anlamadığım için pek fazla uğraşmak istemiyorum açıkcası şimdi yanlış bişey yaparım sisteme zarar gelir. bü yüzden denemdim hiç
asus M2N68-AM SE2
Birde bu anakart hd 5770 ile uyumludur değil mi ?
bu kartta o özellik yok sanırsam ama istersen bir dene biosa gir ondan sonra ctrl+f1 yap gelişmiş bios açılsın advenced clock calbiration a gir sonra entera bas sonra default alnı all core yap sütndekinide hybred yap işlem tatamamdır pcnin çekirdekleri sağlamsa 4 çekirdek olur pc windos ekranını geçemesse bu yaptıklarını eski haline getirmen yeterli
dostum denemedim şimdilik ama ilerde deneyebilirim ilgilendiğin için çok saol
şanslıymışsın sen de açılmış , 4 çekirdek oldukdan sonra gerçekten gözle görülür bi artış oldu mu performansda
- 1
- 2