max 2.000tl ye GTX serisi henüz hiçbir laptopta yok. O yüzden GT serisine bakıcaksın ve linkini verdiğin laptop un fiyatına bakılırsa o fiyata şu an daha iyisini bulman imkansız gibi bişey. O özellikler 1800 tl e oldukça hesaplı. Fakat istanbulbilişimde stok sorunuz yazıyor yani stoklarda yok ve geliceğini zannetmiyorum. O fiyata başka bir yerde bulursan rahatlıkla alabilirsin çünkü o laptop un ortalama fiyatı 2300tl falan olması lazım.
Eğer acelen yoksa ve 2-3 ay beklerim diyorsan en düşük fiyata en üst bilgisayar şu an Monster da. Aşağıdaki sayfada özelleştire gir "Ürün Stoğa Girdikten 60 Gün Sonra Teslim" seçeneğini seç. 2110tl olur.
Çok fazla satıldığından neredeyse 1 ayda tükendi stok ve en erken 30 Eylül - 20 Ekim arası gelicek sanırım. Çünkü ben siteye çıktıktan 1 hafta sonra alırken bile i7 2630QM ler ellerinde tükenmek üzere olduğundan İstanbuldan arayıp i7 2720QM e yükseltmek için 150tl teklif ettiler bende stok biterde gelemezse laptop diye kabul ettim
MONSTER® Q63P150HM03 15.6
Edit: M.G.G benden hızlı davranmış fakat full hd yi hd ye düşürmeye gerek yok bence