Arkadaşlar benim xpertvision 8600gt super 512mbram lik bir ekran kartım var ben bunun fanını değiştirmek istiyorum sizin önericeğiniz bir fan varmıdır veya değiştirmem gerekirmi veya değiştirdikten sonra gözle görülür bir artış olur mu performansda.
Nvidia 8600gt
eger ekran kartın asırı ısınma yüzünden tam randımanlı calısamıosa bi nebze performans artısı saglarsın, ki bu birazda kasa ici havalandırmanada baglı. genelde standart gelenler cok etkili olmayabilio bazen, degistirmek gerekebilir, ama kış ayındayız zaten, bence gereksiz olur senin icin. yazın alırsın.
Elazigli ya katılıyorum kasanın yanına soba koymadıkça kasa fazla ısınmayacaktır zaten böyle durması iyi ama illaki soğuk olması istiyorum dersen kasa içi soğutmayı ilk önce sağla bence:)
kasanın içinde içinde bir tane normal fan var sonra core 2 quad olduğu için büyük bir cpu fanı var ayrıca kendim kasanın içinde bir fan takmak istersem takabilirmiyim çok zor bir işmidir?
tabiki deil, kasana uygun boyutta(8cm, 12cm vs.)bi fan alıcaksın ve kasan üzerinde ona ayrılmıs yere monte edip güc kablosunu takıcaksın bitek o kadar.
Herkese gerçekten çok teşekkürler siz olmasanız işim çok çok zor olurdu
elrohiremreHerkese gerçekten çok teşekkürler siz olmasanız işim çok çok zorne demek, biz hep burdayız bekleriz gene
elazigliElazigli benimde sorunum varelrohiremreHerkese gerçekten çok teşekkürler siz olmasanız işim çok çok zorne demek, biz hep burdayız bekleriz geneBenim PSU kaçlık nerden bilebilirim?
Benim fanlar kaç devir yapıyor?
Fand devrını ogrenmek ıcın Speedfan programını kullanabılırsın veya biosundan öğrenırsın..PSU'nun kac W oldugunu PSU uzerınden yazan değerlerden anlayabılırsın.Genelde Verdıklerı W değerını buyuk harflerle yazarlar. Senın PSU'nun markası nedır.
bilmiyom ki:S
Saç kurutma makinesi alacaz o zaman yazarım belki
Şu an açardım ama açarsam PC kapanmak zorunda kalır ee ayıp olur canımcım bilgisayarcığıma
Borga-xFand devrını ogrenmek ıcın Speedfan programını kullanabılırsın veya biosundan öğrenırsın..PSU'nun kac W oldugunu PSU uzerınden yazan değerlerden anlayabılırsın.Genelde Verdıklerı W değerını buyuk harflerle yazarlar. Senın PSU'nun markası nedır.walla bana pek gerek kalmamıs, borga dokturmus gene sagolsunbu arada:
XxXDaRKoXxX...Şu an açardım ama açarsam PC kapanmak zorunda kalır ee ayıp olur canımcım bilgisayarcığıkasanın sadece yan kapagını acıp o degerleri gorebilirsin, kapatmana gerek yok
elazigliBorga-xFand devrını ogrenmek ıcın Speedfan programını kullanabılırsın veya biosundan öğrenırsın..PSU'nun kac W oldugunu PSU uzerınden yazan değerlerden anlayabılırsın.Genelde Verdıklerı W değerını buyuk harflerle yazarlar. Senın PSU'nun markası nedır.walla bana pek gerek kalmamıs, borga dokturmus gene sagolsunbu arada:
HÖNK!XxXDaRKoXxX...Şu an açardım ama açarsam PC kapanmak zorunda kalır ee ayıp olur canımcım bilgisayarcığıkasanın sadece yan kapagını acıp o degerleri gorebilirsin, kapatmana gerek yokAçtım 300 W PSU????
Ama
Pentium D 945 3.4 Ghz.
1 GB ram
Asus Geforce 6200 ekran kartı
P5LD2 VM SE anakart?Nasıl kaldırıyor?????
Psu un kaliteli ise kaldırır ama bir everest falan olsa takar takmaz patlardı ayrıca speed fan everest gibi saçma sapan programları önermiyorum hepsi yanlış değerleri veriyor örneğin şuan everesti açtım fan hızı 5800 rpm sıcaklık 17 derece
R3QU3MPsu un kaliteli ise kaldırır ama bir everest falan olsa takar takmaz patlardı ayrıca speed fan everest gibi saçma sapan programları önermiyorum hepsi yanlış değerleri veriyor örneğin şuan everesti açtım fan hızı 5800 rpm sıcaklık 17 dereceASUS PSu ama nasıl kaldırıyor ya?