Intel Core 2 Quad CPU Q8200 2.34 GHz işlemci 3 GB Ram Mevcut Bilgisayarımda Fakat Ekran Kartı Kötü Ve Ben Yeni Ekran Kartı Alıcam Aklımda Nvıdıa 9500 GT FORCE 128 BİT Var Ben Sadece Bilgisayar Kasmadan Orta Görüntü Kalitesinde Oyun Oynamak İstiyorum Kasmaması Takılmaması Yeterli Benim İçin Bu Konudan Anlayan Birisi Bana bu Konu Hakkında Mesaj Yada Cevap Verebilirmi Teşekkürler.
Nvıdıa 9500 GT FORCE 128 Bit. (YARDIM LUTFEN)
- 1
- 2
Aynı Söylediğin Ekran Kartını Kullanıyorum
NVIDIA 9500GT Super+ 1GB 128bit.
Çok Memnunum Şimdiye Kadar Aldığım Her Oyunu En Yüksek Kalitede Oynıyabildim.
GTA-4
Assassins Creed
Need For Speed Shift
Hepsini En Yüksek Kalitede Takılmadan Oynayabiliyorum HDMI Çıkışıda Var HD Filmleri LCD ye Bağlıyıp Yüksek Kalitede İzleyebilirsin.
Tavsiye Ederim.
Aynı Söylediğin Ekran Kartını Kullanıyorumkardeş senin kart dediğin gibiyse sayiden iyimiş benim gtx460 la takas edermisin üstü neyse veririm.
GTA-4
Assassins Creed
Need For Speed Shift
Hepsini En Yüksek Kalitede Takılmadan Oynayabiliyorum HDMI Çıkışıda Var HD Filmleri LCD ye Bağlıyıp Yüksek Kalitede İzleyebilirsin.
Tavsiye Ederim.
Desga işlemcinin ve raminin boyutu nedir ben elımdeki işlemci ve 3gb ram artı nvıdıa 9500 gt ile senın soyledıgın oyunları oynayabılırmıyım kasmadan takılmadan?
ben de aynı kartı kullanıyorum ama işlemcim kötü olduğu için çok büyük yararlarını göremedim sadece daha fazla oyun açabiliyorum. örneğin: pes 2011 (high) mafia 2 (medium) dirt 2 (medium) sims 3 (high) crysis 2 beta (medium) gibi.. oyunlar sorunsuzca açılıyor kapanıyor performans çok iyi ama çok takılıyor kolay gelsin.
Makinede 2.20GHZ İşlemci
İntel Core 2 Duo
2Gm ram
Var.
Ve Hiç Sorunsuz Oyunlarda Performans, Kalite Aynı Anda Elde Ediyorum.
Intel Core 2 Quad CPU Q8200 2.34 GHz işlemci 3 GB Ram Ve Nvıdıa 9500 GT FORCE İle Heralde Oyunlar Uçar Çünkü İşlemcim Ve Ramim Senden Yüksek Birde GT FORCE 9500 Alinca Tadindan Yenmez Ne Dersin ?
Kardeş Zaten Bahsettiğimiz Ekran Kartı Palit'in
Araştırırsan Zaten: "Palit NVIDIA 9500 GT Super+ 128Bit DDR2 DVI HDMI" Olarak Geçtiğinin Farkına Varırsın.
Kardeş kızdırdıysam kusra bakma fakat ben pek anlamıyorum işte affola.
yaw arkadaşlar taştışacağınıza arkadaşa yardım edelim kardeş en önemlisi senin güç kaynağın kaç wat bide kaç para verebilirsin yani ekran kartına
Intel Core 2 Quad CPU Q8200 2.34 GHz işlemci 3 GB Ram Ve Nvıdıa 9500 GT FORCE İle Heralde Oyunlar Uçar Çünkü İşlemcim Ve Ramim Senden Yüksek Birde GT FORCE 9500 Alinca Tadindan Yenmez Ne Dersin ?Böyle yanlış düşüncelere kapılmayın.İşlemci isterse Intel Core i7 995X olsun birşey fayda etmez ekran kartı yetersiz olduğundan.Şuanda tüm oyunları orta ayarda oynatabilir sadece bundan fazlasını beklemeyin.Hayal kırıklığına uğrarsınız.
suanda kac watt bilmiyorum kasanın arkasına bakmam lazım ama bütcem 150tl hadı 160 olsun en fazla
selehattin bey peki nvıdıa gt force 9500 iyi bir ekran kartımı bilgin varmı ?
Kardeş Oyunlarda Sana Sonuna Kadar Yardımcı Olabilcek Bi Ekran Kartı.
Tahminen Herşeye Göre Düşünüyorsunuz. Yardımcı Olurmu Diye.
Ben Kendim Kullanıyorum
Need For Speed Shifti HD modda 1440x900 boyutunda. Hiç Kasmadan oynuyorum Bu Makineyle.
Yorum Sizin Bütceniz Aşırı Yüksekse Nelere Kadir Ekran Kartları Var.
Hem Ekonomik Hem Kullanışlı.
Intel Core 2 Quad CPU Q8200 2.34 GHz işlemci 3 GB Ram İçin 1GB Boyutunda PAYLAŞIMSIZ Hangi Ekran Kartı İyi Bir İkili Olur Peki Selahattin Bey Desga Kardeş Sanada Yardımın İçin Çok Teşekkür Ediyorum Ve Yardımlarının Devamını Bekliyorum Benim Bütcem 150 TL Ben Lise Öğrencisiyim Bu Bütçeyle 9500 GT den Daha İyi Hangi Ekran Kartını Öneriyosun?
Önemli Değil Bir Sorun Olursa Ö.M At.
Aynı Söylediğin Ekran Kartını Kullanıyorum
GTA-4
Assassins Creed
Need For Speed Shift
Tavsiye Ederim.
bende Desga kardeşimize katılıyorum... Aralarında tercih yapacaksan 1. tercihin Zotex, 2. ise Axle olsun... :)
O Sistemde 9500GT alsan oyunları açarsın fakat güzel görüntü kalitesi alamassın DirectX 10 Uyumlu ve orta seviye bir kart DX11'den yana tercihini kullan nvidia bu konuda geç kaldığı için iyi bir dx11 uyumlu kart fiyatları çok uçuk Benim tercihim HD5770 Sapphire al.270-290 Arasında değişiyor.
- 1
- 2