Arkadaşlar benim kasamda 2 tane Ati 4890 var bıde shader desteklı olsun dıe yanına nvidia Asus ENGTX285 TOP/HTDI/1GD3 düşünüorum sizce çakışır mı? yoksa iyi bir performans alırmıyım??
Şimdiden Saolun....
Nvidia & ATİ aynı anakartta takılı olursa???
arkadaşım 2 tane hd4890 varmış neden pc yi zorlucaksın 2 4890 la harika performans alırsın :D
Atiyle Nvidia yı yanyana düşünemiyorum.Bence böyle bişeye kalkışma.Nvidia alıcam illa diyorsan 2x4890'ı sat 2xGtx 285 veya Gtx295 al.Daha yüksek performans alırsın.Tabi fiyatıda ona göre yüksek olur.
Performansına hiç bir etkisi olmaz ama çalışır. Oyunlara girerken hangi kart ile oynamak istediğini seçip girmen gerekir. Mesela oyunda phsyx desteği varsa GTX285le oynarsın yoksa cift 4890la ama ikisini birden çalıştırıp ğerformans alamazsın. Anlayacağın böyle bir şey çok saçma
İmzanda ki sistem gerçekten dehşet olmuş bence o ekran kartlarını sat temiz bir gtx 295 al.
Eve bi baraj yap :) onuda 1200 wattlık güç kaynağına bağla yoksa elektrik parasından başın ağrır.Şuda var 1200 watt 3 ünü sanırım kaldırmaz.
Aslında böyle bir proje var LUCID HYDRA adında hatta slı ve cross dan daha iyi verim elde ediliyor ama ne oldu bilmiyorum ÖRN 3 tane PCI EXP slot var tekine S3 Chrome 2. sine Nvidia GTX285 3. ise 4890 takıp çalıştırıyon ama bu proje ne oldu bilmiyom