Ben nvidia 8600 m gt ekran kartı kullanıyorum. 2007 yılının sürücüsünü kullanıyodum çünkü en yeni sürücüyü vistaya yükldiğimde ekranda çizgiler çıkmıştı ara sıra tekrar ediyodu. Şimdi de Windows 7 Updateyle güncellemeye tıkladım ama gene ara sıra çizgiler çıkıyo ekranda pffff bu sorundan başka yaşayan varmı? Lütfen yardım edin :(
NVidia Driver Güncelleme Yardım!!!
sürücü yüklemeden sonra makine yeniden baslat yaptinmi ve sonrasinda drivers tekrar yüklenince o cizgiler kaliyormuydu ?
Bazen drivers siler yeniden baslar ve kurar bazende o asamada yapar.
Anlamadım ne demek istediğini de yükledikten sonra yeniden başlattım hala aynıydı denememi istediğin bişey varmı?
Hepsini denedim hepsinde aynı sorun :(
emre___ ekran kartın aynımı?
Pfff başka bilen yokmu ya kaldım çaresiz :)
caresiz kalmaya NVIDIA beta 195.55 yükle bugun yarin cikar illa cizgiler cikacak diye bir sey yok ayarlarla düzelir onlar ilk olarak kur bunu.
Windows 7 kullanıyorsanız ekran kartı driverini kendisi güncelliyor zaten.Sizin ayrıca driver yüklemenize gerek yok.Bu şekilde yapılan yüklemeler sistemde sorunlara yol açıyor.Sistem kurulumunda hangi sürücüler yüklüyse onu kullanmaya devam etmelisiniz.
Sistem yüklendiğinde sürücü yüklü değildi. Ben kendim eski driverı kurdum. Eğer okuduysan sorumu yazıyo orda. Ben zaten windows 7 güncellemeden yaptığımda çizgiler çıkıyo of ya sinir oldum :S
Sistem yüklendiğinde sürücü yüklü değildi. Ben kendim eski driverı kurdum. Eğer okuduysan sorumu yazıyo orda. Ben zaten windows 7 güncellemeden yaptığımda çizgiler çıkıyo of ya sinir oldum :Hiçbir soruyu okumadan cevaplamam.Sen benim cevabımı okumamışsın ki.Kardeşim windows 7 kurunca hiçbir driveri cd den dvd den vs yüklemeyeceksin.O kendisi buluyor tüm sürücüleri ve yüklüyor win 7 kurulurken sen sadece aygıt yöneticisinden soru işaretli olan varsa onları yükleyeceksin.Bunun da nedeni donanımındaki o parçanın win 7 uyumlu sürücüsü çıkmamıştır yada yoktur.Bunlara da vista sürücüsü yükleyip sorunlar giderilmektedir.Senin yapacağın şey kurulumda otomatik güncellemeleri açık olarak ayarlamak.Windows 7 Nvidia ekran kartını tanıyor ve gereken sürücüsünü kendisi otomatik yüklüyor sisteme.Gerektiğinde de kendisi yeni sürücüyü yüklüyor...