evrenolcar sormuş:
İyi akşamlar arkadaşlar.Benim sorunum ekran kartındanmı virüstenmi anlayamadım ve yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarımda windows 7 yüklüydü ve nvldmkm.sys ile beraber mavi ekran uyarısı aldım sonra windows 7 yi kaldırdım yerine xp sp2 kurdum mavi ekran dan kurtuldum ama bu seferde Bilgisayar menüsü açılışı Turuncu-beyaz renklerle gerçekleşiyor,başlangıçta virüs diye düşündüm aklınıza gelecek birçok virüs ve trojan tarayıcılarıyla tarattım ancak nafile bi sonuca varamadım.daha sonra bi adreste boot sector virüsü,mbr virüsü olabilir diye bir yazı okudum ve söylenenleri yaptım fixmbr"ile onarın yazıyordu windowsunuzu ve sonra format atın,aynı şekilde yaptım başlangıçtaki turuncu beyaz yazılar gitti normale döndü ekran ama ekran kartı driver'ını yükleyip tekrardan bilgisayarı açınca turuncu beyaz ekran geldi yine karşıma.1-2 haftadır uğraşıyorum ama problemi halledemedim.Uzmanlarımın yardımlarını bekliyorum..Saygılarımla
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İntel core 2 cpu 6300 1,86 ghz gigabyte nvidia 7600 gs 512 mb ekran kartı 1,00 gb ram
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.1.249.1036 Safari/532.5