arkadaşlar ben bu konuyu daha öncede acmıştım ama sorunumu hal edemedim NVIDIA ekran kartım var(1 GB) bilgisayarımı kapatınca gözkırpar gibi ekranım iki sefer kapanıp acılıyo daha sonra kapanmaya geciyo ekran kartımmı bozuk yoksa neden oluyor?? şimdiden teşekürler not problemim ekran kartıyla ilgili ekran katını devre dışı bırakınca normal kapanıyo..
NVIDIA ekran kartı kapanma surunu
valla arada sırada o bendede oluyor ama pek olmuyor genelde pc çok açtığımda yani çok açık kaldığında oluyor
Bende de aynısı oluyor ve yıllardır olur. Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum, içiniz rahat olsun.
egeberkk02yokmu bir cüzümüBu bir sorun değil ki. Windows kapanmadan önce program ve sürücüleri kapatıyor olmalı.Tabi kökten çözmek istiyorsanız yine de, bilgisayarınızı pencereden aşağı atabilirsiniz. :)
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 15 Haziran 2009 21:30
o işareti kaldırınca sorun çıkmasın sonradan
egeberkk02yok sorun yok gayet normal calışıBu arada grafik kartı sürücünüz çalışmıyor tabi. Oyunlarda fark edersiniz farkı. Normal uygulamalarda değil.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 22 Haziran 2009 02:43
egeberkk02yok gayet normal vala bir sorun yok yani benim bildiğim denetim masasın aygıt yünetiçisinde kaldırınca sorun oluyor ama yinede dediğinde doğru olabilir sürücüsü olmayan ekran kartı kulanaEvet, kullanabilirsiniz, ekrana görüntü verir.
Kartınız arızalı değil. Sürücüyü devre dışı bırakırsanız, Windows grafik kartınızı tanıyamaz. Tanıyamadığı için de grafik kartınız aslında işlevini yerine getirmez. Bunu oyunlarda filan fark edersiniz. O sorun sandığınız şey de sorun değil zaten, anlatabiliyor muyum?
Yahu söyledim ya: Windows kapanırken kendisiyle beraber çalışan uygulamaları da kapatıyor. Grafik kartı sürücüsü de bu çalışan uygulamalardan biri. O yüzden. Aynısı bende de oluyor.
el tahir doğru söylüyor vista böyle xp biraz daha iyi gibi kapanma işleri
benimki laptop vistada bu şekil kapanıyor
egeberkk02ama vardır bunun bir püf noktasıPüf noktası şudur: Böyle uyduruk şeyleri kafaya takmayacaksınız.
Bilgisayarı ilk aldığım zaman böyle bir sorun yoktu. Ama zamanla ve 2.3. formattan sonra aynısı bende de olmaya başladı. Xp'de 1-2 saniye arasında iken vistada 5-6 saniye arasıda olduğu oluyor. Öelliklede bilgisayar çok ısınınca yani çalışınca oluyor.